• 瀏覽: 11,142
  • 回覆: 89
+3
警察加油

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-13 02:32 AM 發表
吊9你啦, 以前都覺得你有文有路, 兒家亂9黎.

又係你講香港法官唔掂(直情差到要等天收咁嚴重),
你又點可以接受法官審核送唔送中?

簡單邏輯而已!

引用:
原帖由 ENASDE 於 2019-6-13 02:27 AM 發表
美國標準一早開槍啦,成班廢青寵壞晒
唔明點解唔跟美國標準...? 用黃絲最愛的美國標準嘛 !

暴徒唔會認自己係暴徒,你哋唔係示威者!

RIOTER | meaning in the Cambridge English Dictionary

one of a group of people who meet in apublic place and behave in a noisy,violent, and uncontrolled way, often as aprotest

附件

Screenshot_20190613-024310_Samsung Internet.jpg(116.74 KB)

Screenshot_20190613-024310_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20190613-024407_Samsung Internet.jpg(96.79 KB)

Screenshot_20190613-024407_Samsung Internet.jpg

全力支持警察, 多謝你地保護香港市民.

唔係狗官判咁輕,班人根本唔驚。。

引用:
原帖由 清風水靜 於 2019-6-13 02:30 AM 發表
當年佔中有外國勢力........獲得多方協助.........今天只有財閥.......!!
他們的聲音才能流出來.........!!

如果是當年佔中.......現在發這條新聞的人已經被人起低公審了.......!!
當年幾沒人性的事.......他們也能幹出來......!! ...
好奇那些物資何處來?誰供應?

還是偷來,搶來?

警察辛苦了 加油💪🏻

警察辛苦了

引用:
原帖由 泉船 於 2019-6-13 02:51 AM 發表

好奇那些物資何處來?誰供應?
還是偷來,搶來?
都有自發性......搵人去訂.......同朋友借車....!!
上層批單生意下來........你就用你的手法去搵人......之後物資就各師各法....!!

例如給你5百萬包你一天........你保證人數.....或者完成一項任務......!!
先比訂金.....完成之後付尾數.......不過都有收了全數才動員...!!

上層分出2百萬批出去.......搵來的質素無保證.......但要完成簡單任務問題不大...!!
佔中的玩法差別很大.......先集氣一年左右.......買通各界要人及重點人物....!!
佔中要有人脈及財力支持.........反為今次純粹金錢可以解決及做到...!!

引用:
原帖由 五層樓泡泡 於 2019-6-13 02:23 AM 發表
https://cdn.discuss.com.hk/t/c38904/f/800x0/https://img.discuss.com.hk/d/attachments/day_190611/20190611_5ae1797c691ef194102a2FlMChIAENrI.jpg

今次暴動至今有15名警員受傷,但前線警員受到示威者衝擊的同時,也沒有對受傷示威者坐視不理,同樣上前支援,包括提 ...
唔係拉咁簡單,係必要時可以射殺。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-13 02:32 AM 發表
吊9你啦, 以前都覺得你有文有路, 兒家亂9黎.

個cb仔不嬲都係亂9黎

係香討著名黃色打手
已經入行多年
工作時間大部份出現係香討新聞區

咁先似番個警察嘛

excellent well done good job 👍🏻
Keep on gogogo

咁多年來我都唔係好敢野佢, 佢會用神羅輯同人大戰三百回合.
引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2019-6-13 03:09 AM 發表

個cb仔不嬲都係亂9黎

係香討著名黃色打手
已經入行多年
工作時間大部份出現係香討新聞區

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]