• 瀏覽: 120,702
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
+46
引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-13 01:49 AM 發表
五大老黑~老新~勝和~和合挑~數字堆14~水房~你地d阿公有冇興趣同公安部長趙克志先生吹下水呀??佢老人家想知道特柒9搞事既時侯~你地邊範叫d靚出黎搞警察~挑起佢地把火鎮壓播!!

趙叔叔你同習大好想知好耐~少奶仔幫你地公開問呀下~ ...
惡吾知事實就淨識危言聳聽。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-13 07:50 AM 發表

嘩~吾系話??示威有武器既??
有咩武器?警察嗰D就叫武器。😂

引用:
原帖由 richardli008 於 2019-6-13 10:04 AM 發表
大家醒一醒,今次唔係講玩,美國佬係要迫阿爺出手到時全香港人就只有陪葬。銀行擠提香港樓市股市崩潰就係美國想見到既現象!大家係咪覺得為一條無關痛癢既法例賠上香港前途命運?年輕人收手吧香港始終都是中國一部份,革命注定失敗但要全港市民陪葬。 ...
好一句無關痛養。😂

引用:
原帖由 FCU 於 2019-6-13 10:03 AM 發表

咁就要問下賣港收英美錢果班議員啦!
吾係應該問共狗咩?😂

引用:
原帖由 playstation 於 2019-6-13 09:58 AM 發表
試諗下拋下磚,打傷警察,燒警車,恐嚇特首, 欺負普通市民,政府就讓步,那實在冇可能
你見到有人拋磚?😂

引用:
原帖由 123456siu 於 2019-6-13 05:57 PM 發表

️你上深圳講吖嘛,喺度講有撚用啊。
就係上邊冇言論自由,咪喺度講囉。

引用:
原帖由 Alanleeds243 於 2019-6-13 05:43 PM 發表

https://safeguardhongkong.hk/

呢班人又唔見整個大遊行來支持修例,浄識九吹。

引用:
原帖由 bigmouth2006 於 2019-6-13 05:41 PM 發表
月娥
呢趟修例路上
妖魔鬼怪會空群而出
被迷惑既鄉民會反當妳係妖

妳四師徒也可能會有軟弱的時候
大家可能曾有猜疑,離心,恐懼
嘗盡千辛百苦

但妳記著
修例係大日如來佛光普照
做福所有人
拿緊妳既信念
佛法永遠與妳同在
難關自會過去
最終修成正果https://news.discuss.com.hk/images/smilies/default/smile_38.g ...
妖魔鬼怪將妖魔鬼怪人化了

引用:
原帖由 花郎 於 2019-6-13 05:15 PM 發表

你唔俾呢班係補給物資嘅之後計數架?

引用:
原帖由 地獄邊緣的豬🐷 於 2019-6-13 04:24 PM 發表

美國CIA, 美國佬冇個好人,點解你地仲要信佢地而對付自己同胞
因為共產黨都唔見得有邊個係好人。

引用:
原帖由 Alanleeds243 於 2019-6-13 06:13 PM 發表

支持修例人, 唔需要搞大遊行,
搞遊行阻塞交通, 浪費警力, 浪費立稅人錢,  
民陣搞遊行, 目的要比反對派籌錢, 分帳.

冇人出嚟你講乜鳩都得㗎啦

引用:
原帖由 gk3328 於 2019-6-13 06:46 PM 發表

而家搵果D職業臨記出來演出,要1千蚊一位,還未計搞手上下其手報大數,包括出場的臨時演員及工資,飯盒及交通津貼。。

西環未計好條數問維穩辦攞錢。 ...

引用:
原帖由 Alanleeds243 於 2019-6-13 06:33 PM 發表

有網上支持已經得.
入名, 入身份証頭 4 個字, 入電話號碼.
求其入都得嘅,百分之百九吹。

引用:
原帖由 花郎 於 2019-6-13 08:34 PM 發表

我淨係知有朋友俾人問過去唔去遊行有錢收,不過佢驚死唔去
我都想俾人問吓賺外快啊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]