[國際新聞評論] 【逃犯條例】政府內部總結:有人想在香港搞顏色革命絕不讓步

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-13 02:09 AM 發表

呢度系香港呀大佬~
呢次應該唔需要驚動何生老人家吧

熱賣及精選
引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-13 02:09 AM 發表

呢度系香港呀大佬~
軍方應該不會參與

引用:
原帖由 Sun021212 於 2019-6-13 02:10 AM 發表

呢次應該唔需要驚動何生老人家吧
嘩~廣東仲打黑中~更加要驚動架~

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-13 02:11 AM 發表

美國二戰幫中國炸日本
幫中國入 wto
2條數又點計
你唔好講到史前年代
唔夠講就最鐘意9唔搭10
講返今日啦
催淚彈好唔好聞呀

"香港"再唔立23條或國安法等如迫中立市民反政府!
日日新聞睇到反中港亂港垃圾影嚮市民日常生活,
但廢港政府/警方無力處理?
點解正常市民要忍受哩班港獨垃圾? 2013年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Sun021212 於 2019-6-13 02:10 AM 發表

軍方應該不會參與
特9個pok kai好恨習大出老解架~習大乾脆d玩舖勁~show hand啦!!!習大吾打細路但會打黑社會~

全力支持政府, 林鄭加油

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-13 02:11 AM 發表

冇就冇啦
講野咁細佬仔架
唔係要上前1首
都費撚事應你哩D 暴徒

"香港"再唔立23條或國安法等如迫中立市民反政府!
日日新聞睇到反中港亂港垃圾影嚮市民日常生活,
但廢港政府/警方無力處理?
點解正常市民要忍受哩班港獨垃圾? 2013年
擺明是滷味顏色革命,滷味所有走狗犯民教狗記狗都出動,不過都是大大力推無知人地個仔女出來,自己仔女就一個不見。

日本數十年前,利用二代核電原料棒製造出數以噸計核彈濃縮(足列裝千支核武)大部分存放在福島核電廠的涷水池內!(也就是日本不接受美國5t硼酸主因)而現在的福島輻射物是主要是軸239U,240U,洩漏單位32億,衰變期分別係6,500年及2,4000年.現在日本農糧食品都是帶輻射性...祝君好運!
拉隊去美狗領屎館就O岩

香港理性的一群,一定要全力支持政府對抗惡勢力,絕不能退縮!不要讓他們以為只有反對意見。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-13 02:13 AM 發表

特9個pok kai好恨習大出老解架~習大乾脆d玩舖勁~show hand啦!!!習大吾打細路但會打黑社會~
打黑社會 好啊。黃埔直接派兵打嗎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。