• 瀏覽: 120,768
  • 回覆: 776
  • 追帖: 1
+46
引用:
原帖由 kcalexkwok 於 2019-6-13 02:15 AM 發表
拉隊去美狗領屎館就O岩
應該揾人去掉 元宵蛋💥入去

顔色革命暴動會連太古廣場d名店都冇搶野?暴動就係政府自己開脫

引用:
原帖由 i_like_gossip 於 2019-6-13 02:22 AM 發表
介定。。。
咩叫定性。。。用埋d大陸字。。。
中國V S美國
林鄭,警察,和平示威者,暴徒被擺上台

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-6-13 01:25 AM 發表
《逃犯條例》修訂之爭全面升級,大批年輕人在金鐘、中環一帶佔路、衝擊,政府形容事件為「暴動」。但原來,政府高層對事件的真正定性,不僅於此。政府消息人士表示,政府內部研判,今次約有4萬人參與,規模和性質遠超反對一條條例的激烈示威人數;政府將今日事件定性為「一場由外國策動的顏色革命」,目的想營造香港無法管治下去的氛圍,所以政府絕不讓步。

https://cdn.hk01.com/media/artic ...
係人都知啦

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-6-13 01:35 AM 發表
停止喇!

真心講不希望任何人受傷,不論是示威的人也好,警察也好。

根本大家的「敵人」不是香港人,偏偏互相傷害,為乜?
林鄭班官得閒出黎話唔撤回就玩哂警民兩邊

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-13 02:16 AM 發表

要搞你晨早搞左
你以為解放軍真係識打杖
好彩你班暴徒 有你哩D"人材"
俾人串2句就現晒型

靠班收美金黑社會&道友就想顔色革命

同你拖長玩7 x 24
一轉更班陀地道友岸99唔知做緊乜

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-13 02:16 AM 發表

暴你老母咩
暴徒假除左老母仲有乜啊

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-13 02:23 AM 發表

笑L左
聽聞?
我聽聞你老母做雞呀
死左仔
不是聽聞,是已經證實。我昨天跟宇宙接觸過,開了天眼,看到香港的未來。逃犯法必然會通過,然後好多反中亂港者會逃去美國。但美國政府講一句,你們已沒有任何價值,不收留你們。常言道天機不可涉漏,我現在涉漏了天機已經預備了會出現的效應

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-13 02:17 AM 發表

我支持黑警射9死你呢d左仔架
你打個飛機應該比較容易"夢想成真"架

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-13 02:20 AM 發表

我話你知我份糧
嚇L死你呀
左仔
十億你就有
出面日曬雨淋 舒唔舒服啊

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-13 02:14 AM 發表
幫中國? 笑死唔笑死啊, 佢珍豬港比日本仔炸啊.

二戰美國一直吾參戰,直到珍珠港被炸,佢就用史上最大殺傷力武器炸日本,順便試下呢款武器。

同歐洲,中國,日本吾同,美國自己國土系冇受二戰影響。

歷史上,邊一次美國吾系坐收漁人之利呢?

大部份香綣人想你下台呀林病。。-你呢條英籍中央替身嗅西去奶雜種c眼啦。。儍西又錯誤理解自以為一人之下萬人之上既李連英

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-6-13 01:25 AM 發表
《逃犯條例》修訂之爭全面升級,大批年輕人在金鐘、中環一帶佔路、衝擊,政府形容事件為「暴動」。但原來,政府高層對事件的真正定性,不僅於此。政府消息人士表示,政府內部研判,今次約有4萬人參與,規模和性質遠超反對一條條例的激烈示威人數;政府將今日事件定性為「一場由外國策動的顏色革命」,目的想營造香港無法管治下去的氛圍,所以政府絕不讓步。

https://cdn.hk01.com/media/artic ...
上幾次又話有外國勢力滲入搞港毒魚蛋革命⋯⋯⋯今次又整個由外國策動的顏色革命⋯⋯⋯今屆特區政府其身不正貪婪高官想像空間比華為5G更快更強⋯⋯⋯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]