• 瀏覽: 120,756
  • 回覆: 776
  • 追帖: 1
+46
777發動香港文革。

林鄭冇腦冇能冇恥

林鄭 香港比你玩謝

香港唔係民陣架, 各位沉默的選民, 用你地的選票, 踢走班假民主政棍死漢奸.

香港政府何德何能會這樣想?這個政府內部指的應該是中國政府吧.

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-6-14 01:36 PM 發表

你講到咁,美國都可以發生相同情況,所有引導條例,全世界都應該廢除啦。叫你減回鄉卡, 你少d返大陸生事,又有不在場証劇,佢好難無啦啦鄧導你。結果你真係犯左法, 底比人引導啦。 ...
美國司法制度怎可能和大陸獨裁制度相比?
大陸拉左人,公安認為你係真凶,唔認罪打L到你認,根本唔會聽你解釋,有哂人證物證都無用。

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-6-14 01:46 PM 發表

大陸拉左人,公安認為你係真凶,唔認罪打L到你認,根本唔會聽你解釋,有哂人證物證都無用。
師兄試過?

支持,加油
修例一定要通過,絕不容許香港成為犯罪天堂

引用:
原帖由 dickwu2009 於 2019-6-14 01:47 PM 發表

師兄試過?
你在香港生活幾十年,咁顯淺的常識,無理由唔知架渦?

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-6-14 01:46 PM 發表

老美司法係全球無一個國家能比。

唔洗拉,唔洗審,唔洗判,即場槍斃。

沒有真遊行,沒有真異己,因為未出現已滅口。

引用:
原帖由 插旗2 於 2019-6-14 01:55 PM 發表

你在香港生活幾十年,咁顯淺的常識,無理由唔知架渦?
聽不足信。

引用:
原帖由 6seven 於 2019-6-14 01:56 PM 發表

老美司法係全球無一個國家能比。

唔洗拉,唔洗審,唔洗判,即場槍斃。

沒有真遊行,沒有真異己,因為未出現已滅口。
美國窮得只剩下警察,二億美國人被搶斃死鳩哂!

不能姑息,堅定地打擊,要安定穩定,去它的顏色革命,這裡是中國!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]