• 瀏覽: 120,745
  • 回覆: 776
  • 追帖: 1
+46
引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-6-13 01:35 AM 發表
停止喇!

真心講不希望任何人受傷,不論是示威的人也好,警察也好。

根本大家的「敵人」不是香港人,偏偏互相傷害,為乜?
你班垃圾暴徒講乜春都無用
敵人只有你們哩D反中亂港勾結外國勢力既垃圾暴徒

引用:
原帖由 kpchg4 於 2019-6-13 01:58 AM 發表

掉過唔停,有冇片?
人蠢就算,唔好惗住傳比我。

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-13 02:02 AM 發表
習大和中央各大老爺~你地記得鐵通的故事嗎??問問行政會議成員陳X思d鐵通從那裡制造吧~
可以講多d 嗎?

引用:
原帖由 lttsang888 於 2019-6-13 02:05 AM 發表

人蠢就算,唔好惗住傳比我。
閱閱

引用:
原帖由 開心大少奶 於 2019-6-13 01:49 AM 發表
五大老黑~老新~勝和~和合挑~數字堆14~水房~你地d阿公有冇興趣同公安部長趙克志先生吹下水呀??佢老人家想知道特柒9搞事既時侯~你地邊範叫d靚出黎搞警察~挑起佢地把火鎮壓播!!

趙叔叔你同習大好想知好耐~少奶仔幫你地公開問呀下~ ...
廣東軍區現在不是全權何先生管治及管理嗎

引用:
原帖由 屢禁不改 於 2019-6-13 01:25 AM 發表
《逃犯條例》修訂之爭全面升級,大批年輕人在金鐘、中環一帶佔路、衝擊,政府形容事件為「暴動」。但原來,政府高層對事件的真正定性,不僅於此。政府消息人士表示,政府內部研判,今次約有4萬人參與,規模和性質遠超反對一條條例的激烈示威人數;政府將今日事件定性為「一場由外國策動的顏色革命」,目的想營造香港無法管治下去的氛圍,所以政府絕不讓步。

https://cdn.hk01.com/media/artic ...
你都on撚99既
一個乜9消息人士就作古仔
仲要答你問題,白撚痴

自己攪到成pat屎咁,就推個波比外國勢力。高官個個A字膊

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-13 02:06 AM 發表
當年689 查到宜家都未有外國勢力證據
查到唔一定要依家哩一刻拿出黎屌你呢

引用:
原帖由 Sun021212 於 2019-6-13 02:03 AM 發表

你地班撚樣,背後比共濟會操控緊
你講邊個共濟會先?
全世界有好多個共濟會,互不從屬。
其實佢等同香港果啲.....同鄉會(當然,佢地講志同道合,唔係講出生地)

事實上,中國的洪門都係一個共濟金組識。

今次肯定有外國勢力,要不是6月9日不會全球反送中

顏色革命, 衰硬囉
試下紮營囉, 
人唔在現場即係靠班收美金炒散 7 x 24
警務署拖長來玩

班黑社會一轉更, 去到現場無交接完全岸99唔知做緊乜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]