• 瀏覽: 249,781
  • 回覆: 1,574
  • 追帖: 4
+50
十成九又係食來張口飯來張手 打一下就手腳抽筋,仲講咩公民抗命無畏無懼

引用:
原帖由 goodfine 於 2019-6-13 12:46 AM 發表
反送中大批示威者留守立法會和政總外,現場一片混亂,警方多次發放催淚彈及煙霧彈驅聲示威者,警方亦有用警棍、胡椒噴劑、催淚水劑、布袋彈及橡膠子彈,警方及示威人士均告受傷。任職護士的市民謝小姐今日響應行動,在現場急救站義務幫忙,見證17歲中催淚彈少女情況危急,卻沒有救援的情況,最後幸獲好心人接載把少女送院治理,她質疑:「香港市民做錯了甚麼?」
謝小姐指出,大約下午4時許,一名17歲少女因吸入催淚彈氣體 ...
錯在波細無腦又on9囉, 點解唔聽民意支持立法? 點解要幫助逃犯?點解要擾亂社會秩序影響其他市民?

引用:
原帖由 goodfine 於 2019-6-13 12:46 AM 發表
反送中大批示威者留守立法會和政總外,現場一片混亂,警方多次發放催淚彈及煙霧彈驅聲示威者,警方亦有用警棍、胡椒噴劑、催淚水劑、布袋彈及橡膠子彈,警方及示威人士均告受傷。任職護士的市民謝小姐今日響應行動,在現場急救站義務幫忙,見證17歲中催淚彈少女情況危急,卻沒有救援的情況,最後幸獲好心人接載把少女送院治理,她質疑:「香港市民做錯了甚麼?」
謝小姐指出,大約下午4時許,一名17歲少女因吸入催淚彈氣體 ...
確實,香港巿民做錯的咩?
要比的搞政治收外國資金及任由香港繼續成為罪犯溫藏區的無知學生/黑社會黨員/洗黑錢商家/貪污行銪商人同以賣港求財和庇護等等人士出賣香港人和平生活。

咁其實點解佢要去參加暴動先?

起第二度有條片,某女子倒地後,被成堆警察圍住揮棍、壓盾打,最少都有五、六個動手打,完全係濫用武力

叫佢父母出來啦,教到個女咁撚樣

搞革命係要作出犧牲嘅準備

引用:
原帖由 六月飛釘 於 2019-6-13 12:56 AM 發表
咁其實點解佢要去參加暴動先?
威囉,唔去好無面架,成班朋友都去,唔去會比人笑你無用架

邊班L樣阻L住條馬路?
引用:

引用:
原帖由 goodfine 於 2019-6-13 12:49 AM 發表
仍然覺得年輕人係要有呢種拼搏!  為自己既未來爭氣!
收啦!為自己未來?定係為有得乃尾狗屎眼乍?都係既,在你地眼中,無得乃尾狗屎眼就等於無未來!

你既未來只得想乃尾狗屎眼!講到自己那麼偉大理想?收皮啦!想乃尾狗屎眼乍!

立稅人比錢買嘅裝備,原來係對付立稅人嘅仔女

林鄭加油!誓不低頭!
堅決通過逃犯條例!!!!
我們全香港人支持你!
企硬!逃犯,衰硬!

抵死

做錯乜?因為死蠢囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]