• 瀏覽: 46,750
  • 回覆: 727
+14
引用:
原帖由 雷坤 於 2019-6-13 12:22 AM 發表

香港警察學到嘢,開始像我們內地公安了。
儍仔呀!內地公安普通話㗎,柒少陣啦

記住你老母?

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2019-6-12 11:56 PM 發表
好撻唔撻,撻商台朵 打多幾棍
如果係港台就大煲

好多記者根本就係示威者,成日圍住警方,阻礙工作

支持林鄭!支持逃犯條例修訂,支持香港黑警!

引用:
原帖由 kenneth6 於 2019-6-13 12:17 AM 發表

在這迷信,歪理,謡言當道的世界,
打警察都可以扭曲為正確,
當政府,記者,老師甚至家長也怕事不把關,甚至一齊走火入魔,下一代只有自求多福

大家唔好噤天真,放仔女去感受下民主,
秩序和平安定繁榮0.1秒鐘一把刀仔一粒子彈就可以無咗,

諗深一層,
香港政棍毒媒 其實重恐怖過 共産黨,
無發生嘅嘢(拉政冶犯),已經預先屈定政府大陸,仲要馬上定罪,行刑( 暴徒至愛的罷工罷課 ,衝擊港元, 堵塞馬 ...
講中point

妨礙警務人員執法,打多兩棍。

仆街黑警

引用:
原帖由 jyeung123 於 2019-6-12 23:52 發表
商台記者表明身份 仍遭揮警棍粗暴推撞 警:「記你老母!」

https://thestandnews.com/politics/%E7%9D%87%E7%89%87-%E5%95%86%E5%8F%B0%E8%A8%98%E8%80%85%E8%A1%A8%E6%98%8E%E8%BA%AB%E4%BB%BD-%E4%BB%8D%E9%81%AD%E6%8F%AE%E8%AD%A6%E6%A3%8 ...
記者當時是否正參與暴動?

警察做得好! 記你老母咩, 妓者就妓者啦

引用:
原帖由 siuboka 於 2019-6-13 00:27 發表
戰地記者隨時殉職
佢唔知嗰時已變咗暴動。

唔通講「記我老母」呀

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-6-13 12:10 AM 發表
你用下腦,記者有件背心,佩帶記者證,駛乜向警方表明身份呀
即係一直做緊暴徒

真定假都未知,隨時流料

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]