• 瀏覽: 1,992
  • 回覆: 26
+2
林鄭月娥晚上發表電視講話,表示今日(12日)在金鐘一帶看到令人痛心的場面,這些破壞社會安寧罔顧法紀的暴動行為,是任何文明法治社會都不能容忍的,她指出,這些已不是和平集會,而是公然有組織地發動暴動,亦都不可能是愛護香港的行為。

但d市民想返屋企,但 d差佬伯伯咁爛口鬧佢地係咪都唔得架?

6.12速龍小隊故意挑釁商場內的市民 : 「出黎丫,X你老母,自由X。」
作為公僕,可見此黑衣警察極不專業,與香港人為敵,而非服務大眾。
https://youtu.be/HKVYB2LRACA

我日日返深圳飲喜茶,可能比正常香港人聰明d,所以我覺得差佬伯伯咩都岩!差佬伯伯小邊個老母都岩!差佬伯伯小埋林鄭老母就全港一家親,好有愛啊支持警察小林太老母!

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20190612/s00001/1560343516521/【逃犯條例】林鄭譴責暴動-籲市民遠離暴力進入香討影片區

係時候重温好banner .....
大家食多D花生,,睇下D隔離鄰舍D冇腦廢青俾速龍係大街大巷扑濕個頭...我泛民D寶寶...身驕肉貴...同D掟專賤民冇得比.....

附件

別人子女留案底.jpg(62.33 KB)

so obvious.

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2019-6-13 11:29 發表
大家食多D花生,,睇下D隔離鄰舍D冇腦廢青俾速龍係大街大巷扑濕個頭...我泛民D寶寶...身驕肉貴...同D掟專賤民冇得比.....
推下先......講得無錯...只有傻仔先去衝衝衝

777好波, 支持
引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-6-12 10:46 PM 發表
林鄭月娥晚上發表電視講話,表示今日(12日)在金鐘一帶看到令人痛心的場面,這些破壞社會安寧罔顧法紀的暴動行為,是任何文明法治社會都不能容忍的,她指出,這些已不是和平集會,而是公然有組織地發動暴動,亦都不可能是愛護香港的行為。

但d市民想返屋企,但 d差佬伯伯咁爛口鬧佢地係咪都唔得架?

6.12速龍小隊故意挑釁商場內的市民 : 「出黎丫,X你老母,自由 ...

林鄭撐住, 唔好俾八國聯軍得逞

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-6-13 04:07 PM 發表
林鄭撐住, 唔好俾八國聯軍得逞
林鄭媽媽加油呀!
千其唔好叫2個仔返香港呀!
地球就黎都好唔安全,都唔好留係到啦

林鄭手持外國戶籍,借陳同佳案意圖搞亂香港做分化,令台灣質疑一國兩制,仲叫啲仔唔好返,中央應該要渣辦

如今政府弱勢,不知特首大人能不能撐下去了。

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-6-13 06:59 PM 發表

林鄭媽媽加油呀!
千其唔好叫2個仔返香港呀!
地球就黎都好唔安全,都唔好留係到啦
漢奸們啲仔女好安全噃

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2019-6-13 11:29 AM 發表
最聰明都係賣身比香港既林鄭媽媽
仔仔住外國揸外國護照但有愛中國既心就夠了中央應該加許佢地,特權比佢地中國護照,可以搬返中國住,咁咪唔洗咁慘慘豬住八國聯軍d垃圾地方囉!

暴民好似喪屍。

,我係一個普通打工仔,對政治無立場,6.12遊行,咩逃犯條例,我都吾明係咩意思,之後就上網查一下,大約明白一些。當日下午,我個10歲大仔放學返到屋企就不停講,支持反送中,支持反逃犯條例,我馬上o嘴,問邊個教你,係米學校老師,他無出聲走入房。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]