• 瀏覽: 3,023
  • 回覆: 27
+3
中環多處被示威者佔領,事件震動全社會,特首林鄭月娥今日(12日)接受《無綫新聞》訪問,對於被批評賣港,她一度硬咽落淚,稱自己與所有香港人一同成長,為香港作出不少犧牲。
她又引述其丈夫林兆波認為有人指她「賣港」這種講法有問題。林兆波向她說:「你點可能賣港呢?但你真係有問題,你做行政長官之後,就真係賣咗個身畀香港.........

我支持林太太,希望林太太能撐下去,堅持修訂《逃犯條例》。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/政情/339755/逃犯條例-林鄭電視訪問落淚-稱無賣港-丈夫指-賣身給香港

仲係度假猩猩!
上次佔已經hea 學生架啦!
咁多年都冇變過!
落臺未呀!

晚上看完佢的片段後、真火滾!請問你犠牲乜嘢?一早有人用槍指著你、要你做特首嗎?癈up! 
另外好懷疑你老公無能、要你一把年紀仲拋個身出來做、可悲、可悲!

咁委屈,留番比你啦林生!麻煩你執番你d垃圾返屋企!

自己手揀住英國戶籍,都唔信中國叫啲仔唔好返,又用陳同佳做借口,又保證唔到轉交陳同佳,仲要搞到社會分化,點對得住香港人,同死者家人,怕退休攞唔到10億8億返英國嘆世界,更係流馬尿啦。
當初邊條友係參選時講得唔到支持會遲職

做得呢個位預咗, 唔夠硬淨就唔好上...
呢家係度流馬尿, 之前CY個女同老婆日日被記者跟啦...
當日霸道到唔俾葉劉入閘, 意氣風發, 呢家流馬尿?! 葉劉23條時日日俾人鬧, 有無流過半滴馬尿?!

賣身給香港?

你是由香港人選出來嗎?
是聽命於香港人嗎?
受香港人監察嗎?

犧牲乜,英國國藉? 

為港做實事, 做到野, 完成一地兩檢, 已剝左佢地棚牙.

佢地除左老屈, 抺黑, 乜Q都唔識. 

引用:
原帖由 summer_fish2002 於 2019-6-12 09:43 PM 發表
晚上看完佢的片段後、真火滾!請問你犠牲乜嘢?一早有人用槍指著你、要你做特首嗎?癈up! 
另外好懷疑你老公無能、要你一把年紀仲拋個身出來做、可悲、可悲! ...
好撚酸🤣😂😹🤣😂😹🤣😂😹🤣😂🤣😂😂🤣😂🤣😹😂😂🤣😂😂😹🤣😂😂🤣🤣😹🤣😹🤣😂😂😂😂🤣😂😹🤣😂😂😂🤣😹🤣

堅持自己的路, 正確的路, 黃人為反而反, 可以不埋, 時間已證明

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2019-6-13 01:36 AM 發表
為港做實事, 做到野, 完成一地兩檢, 已剝左佢地棚牙.

佢地除左老屈, 抺黑, 乜Q都唔識. 
無錯,好彩有林鄭先有高鐵

賣身都冇人屌妳
有閪生意咩
做雞都唔撚忙啦
阻住張床啊
情願掘妳老母出黎屌
都唔撚屌妳

主題標籤 #林鄭月娥
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]