• 瀏覽: 10,504
  • 回覆: 115
+3
引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-6-12 07:28 PM 發表
立法會今日恢復二讀《逃犯條例》修訂草案,大批市民今早衝出龍和道及夏慤道,佔據馬路,要求政府撤回修例。早前有市民在網上號召今日草案直上立法會恢復二讀之時,駕車堵塞各區主要幹道,目標是包括青馬大橋、龍翔道等。中午時分,有駕駛人士在網上發放片段,有人在馬路上拋放大量鐵片及釘,以令行駛的車輛「中招」爆車胎。

據該名司機稱,今午行駛龍翔道時發現逾10輛車被某些東西「拮爆胎」,呼籲駕駛者小心留意。另外,青山 ...
最好中哂星期日有遊行個班嘅車

黃屍真正支持嘅係行民主獨裁制,即係回歸帝制,佢哋話晒事,你唔聽佢哋就整死你,不過而家包裝咗,多蠢人信啫,本質獨裁從來冇變過

高速公路放鐵釘十分十分危險,隨時炒大鑊,想害死無辜市民嗎?
放釘暴徒咁做同恐襲有乜分別?
警方一定要追究到底!

引用:
原帖由 sng850 於 2019-6-12 09:42 PM 發表

更支持拘捕帶頭搗亂的民陣頭領!
支持祖國
支持香港政府
支持林鄭

引用:
原帖由 鬼屋原始的牛 於 2019-6-12 09:43 PM 發表

美犬唔會有親人 佢地父母都敢殺
仔女又殺, 老婆又殺, 朋友都殺......一句到尾係無人性嘎

做埋呢啲衰嘢,好在上蒼保佑。啲仆街實有報應⋯⋯不得好死

引用:
原帖由 上路戰士 於 2019-6-12 09:24 PM 發表
做得好、香港人支持你們
如果因為放釘出車禍撞死了你全家,你還會支持嗎?
還有,你有何資格代表香港人?

仆街,鐵片打中電單車司機死得人咖

好明顯成件事背後有人策劃

正仆街冚家鏟

冇腦

呢啲暴徒正人渣
自己無車就出陰招騎劫其他人嘅車

呢D 有爺生無毑教嘅冚家剷

睇嚟你老婆有左又關反中人仕事

引用:
原帖由 noeru0315 於 2019-6-12 09:46 PM 發表
突然整爆人哋啲軚,交通意外係有機會死人的,如果有人因為咁而受傷甚至死亡,我想問條數係咪泛民會找?
幫佢地答:市民有咁既舉動係政府唔理民意所造成既,冷血既政府應立即撤回法案,俾受傷既市民一個交代 !

(我有冇潛質?🙈

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]