• 瀏覽: 10,531
  • 回覆: 115
+3
引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-6-12 07:35 PM 發表

仲有拖車呢
錢都事少,人命攸關!

真係會累死人

支持警察嚴格執法

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-6-12 07:28 PM 發表
立法會今日恢復二讀《逃犯條例》修訂草案,大批市民今早衝出龍和道及夏慤道,佔據馬路,要求政府撤回修例。早前有市民在網上號召今日草案直上立法會恢復二讀之時,駕車堵塞各區主要幹道,目標是包括青馬大橋、龍翔道等。中午時分,有駕駛人士在網上發放片段,有人在馬路上拋放大量鐵片及釘,以令行駛的車輛「中招」爆車胎。

據該名司機稱,今午行駛龍翔道時發現逾10輛車被某些東西「拮爆胎」,呼籲駕駛者小心留意。另外,青山 ...
逃犯同路人亂港

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2019-6-12 07:28 PM 發表
立法會今日恢復二讀《逃犯條例》修訂草案,大批市民今早衝出龍和道及夏慤道,佔據馬路,要求政府撤回修例。早前有市民在網上號召今日草案直上立法會恢復二讀之時,駕車堵塞各區主要幹道,目標是包括青馬大橋、龍翔道等。中午時分,有駕駛人士在網上發放片段,有人在馬路上拋放大量鐵片及釘,以令行駛的車輛「中招」爆車胎。

據該名司機稱,今午行駛龍翔道時發現逾10輛車被某些東西「拮爆胎」,呼籲駕駛者小心留意。另外,青山 ...
D仆街真係唔理別人死活,香港人命又點,在他們眼中不值一文

正仆街,呢d暴徒等天判

引用:
原帖由 dpci1498 於 2019-6-12 08:48 PM 發表
又是暴徒?
當然係暴徒啦

引用:
原帖由 robo_robo 於 2019-6-12 08:40 PM 發表
有咁搞錯!搞到有交通意外點算!
咁咪達成佢地癱瘓交通既目標囉

引用:
原帖由 alvinip 於 2019-6-12 08:55 PM 發表
on9有無腦架!真係有機會炒車死人架!
佢地會拍手話港豬抵死

引用:
原帖由 alvinm 於 2019-6-12 09:03 PM 發表
巿民吾肯罷工罷巿罷課就出呢D招,完全吾理會出意外做成傷亡
早今朝金鐘多次癱瘓交通就知 佢地既諗法就係 你唔罷佢地就逼你罷

我一家九口加埋屋企隻旺財 10口,等住我搵食架,比條生路行下。

如果發生交通意外有人死左, 佢地係咪又賴政府賴特首?

妄顧他人生命安全

做得好、香港人支持你們

掉!又唔夠羗北上玩,喺自己屋企玩自己屋企人有撚用咩!中共睇到笑撚死佢🖕

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]