• 瀏覽: 34,742
  • 回覆: 271
+5
引用:
原帖由 赤共 於 2019-6-12 07:59 PM 發表
快D出垃圾解放軍啦記注殺學生呀全球民主正義國家就可以㓕共
入軍營玩嘛,笨撚柒。

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-6-12 06:34 PM 發表
獨家有記者影到中環軍營解放軍戴曬防毒面罩+上曬裝備+{步槍}+迷彩軍服,
唔通真係黎料出動支援班差佬鎮壓班示威者????
你話呢???

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190612/bkn-20190612171248041-0612_00822_001.html ...
香港警察有中國軍隊做後盾,暴徒一定輸

熱裂慶祝香港警察成功平定1中環103萬人騷亂,還我600萬市民道路使用權利。

出tank 啦, 無謂叫差佬硬頂啦。

期待

以防黃屍可能由尾角獲取一些生化武器掉入軍營

引用:
原帖由 yeunga13 於 2019-6-12 07:11 PM 發表
只會對負中國人
解放軍打到十五國聯合軍咬不入中國
知不知??

抵鳩你們被警察打

delete

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2019-6-12 07:03 PM 發表

自作自受,與人無尤
咪係
琴晚睇TBB班暴徒捉住差佬係度打
班傻仔又唔出來講

引用:
原帖由 omegacoaxial20 於 2019-6-12 06:40 PM 發表

東方!

梗係真!
什麼時候從大陸進口防暴車?

引用:
原帖由 lwklwk8742 於 2019-6-12 06:34 PM 發表
獨家有記者影到中環軍營解放軍戴曬防毒面罩+上曬裝備+{步槍}+迷彩軍服,
唔通真係黎料出動支援班差佬鎮壓班示威者????
你話呢???

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190612/bkn-20190612171248041-0612_00822_001.html ...
香港市民支持人民解放軍

睇下大劣人本性!又話支持又話殺人又話屠城!大陸五毛本性就係愛殘殺自己同胞!劣根本性比畜生更殘忍!

吹水安請同志幫幫香港

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]