• 瀏覽: 114,326
  • 回覆: 6
  • 追帖: 6
+68
引用:
原帖由 SK2015 於 2019-6-12 06:31 PM 發表
單眼更加集中 容易對焦 好事

引用:
原帖由 hohoyeah888 於 2019-6-12 07:11 PM 發表
佩傋精良殺傷武器齊全,對付乜都冇市民.
乜野政府泥架.
建制一定要找數
乜都冇市民都講得出?你用屎眼睇嘢?
對付暴徒,應用國際標準......shoot to kill

引用:
原帖由 hohoyeah888 於 2019-6-12 07:30 PM 發表

好冷血.
民主大國都係同一標準喎,你是否失明人士?

引用:
原帖由 hohoyeah888 於 2019-6-12 07:50 PM 發表

冷血的標準. 你出口傷人.   
打到眼失視力的標準你認同我柏信你都冷血.
你居然唔讚成民主大國標準?

只怪警察太仁慈,唔用實彈射擊

引用:
原帖由 hohoyeah888 於 2019-6-12 08:47 PM 發表

冷血
冷血是形容掟磚暴徒

轉帖⋯⋯

法國對暴徒都係咁,如美國,呢班暴徒用磚頭,鐵枝攻擊就用實彈了。唔好再話無掟磚片,自己搵,星期三朝個警察點暈,唔通盲左睇唔到呀。
仲有係呢班暴民要勇武,宜家又要威又要戴頭盔?只許佢哋攻擊警察,唔俾警察還拖,全世界都無咁嘅道理喎,支持暴民嘅人火星嚟?
而且老早出左黑旗啦,俾咁多時間班人走,佢哋自己唔走喎。
惡法!?自己睇過條例內容未呀,咪人云亦云,無限被害妄想!!條例有邊點係惡法?係唔合國際要求?講黎講到都只因條例適用於香港和香港以外所有地區,而所有地區包括中國大陸啫!你班反對嘅,根本歪理盡出,歪曲條例黎講夾硬講話大陸可隨時引渡人返大陸。你哋咁驚大陸,建議咪返大陸消費,咪返大陸出差做嘢,咪唔會有機犯大陸法律啦!識好多反嘅人又要反大陸,但又成日返去玩,打golf,真係矛盾!?你去日本都係要守日本法律啦,唔通守香港法律呀,常識黎喎!!
仲有當年邊個話一地兩檢係大陸陰謀,會跨境拉人?宜家呢啲政黨自己都搞高鐵旅行團,咁你班反對的者仲信呢啲散佈白色恐怖嘅政黨呀!?
如果話大陸會引渡政治犯,美國唔會?當年斯諾登在港,美國要求港府引渡咁又點!?呢啲事實,你哋反對者又選擇性睇唔到?
簡單一句,自找,先撩者賤,打死無怨!!

引用:
原帖由 BleacH_EyE 於 2019-6-13 06:32 PM 發表
好耐無入黎 因為呢到一直係三毛既基地

親中紙媒成日暴徒前暴徒後叫和平示威既市民

最撚暴力就係你班狗 射頭 圍毆 暗角打獲
唔用暴徒,用無人性的畜牲是否更加貼切

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]