• 瀏覽: 114,230
  • 回覆: 1,638
  • 追帖: 6
+68
引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-6-12 06:31 PM 發表
失視力無所謂啦,以後可以靠籌款生活,幾好
放心,去德國有分加。

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-12 06:28 PM 發表
政府原定於今日(12日)於立法會進行《逃犯條例》修訂草案的二讀辯論,大批反對者於11號晚開始於政府總部一帶聚集,並於今日下午3時許與警方發生大型衝突,警方出動橡膠子彈及布袋彈攻擊示威者,有身在前線的傷

https://resource01.ulifestyle.com.hk/res/v3/image/content/2370000/2374902/e44d0cf1-de60-4182-b8da- ...
又要威又要戴頭盔,抵死。

抵L死,係尾國一早被射死

引用:
原帖由 hoishui 於 2019-6-12 06:41 PM 發表
點解射唔到泛民畜牲耳完
係屋企嘆緊冷氣飲緊紅酒

抵L死

出得嚟行,預左要還,警察開槍要你同意

抵L死,暴徒破壞香港穩定及法治

我個人本來唔黑心,但做得好

好心畀d骨氣 出得來行 就唔好又要威又戴頭盔 否則會被人睇唔起

引用:
原帖由 pugbb 於 2019-6-12 18:28 發表
政府原定於今日(12日)於立法會進行《逃犯條例》修訂草案的二讀辯論,大批反對者於11號晚開始於政府總部一帶聚集,並於今日下午3時許與警方發生大型衝突,警方出動橡膠子彈及布袋彈攻擊示威者,有身在前線的傷

https://resource01.ulifestyle.co ... cf1-de60-4182-b8da- ...
說得好

丁蟹到死個日, 都只會話係人地錯.
引用:
原帖由 kim_12346 於 2019-6-12 06:40 PM 發表
出左事剩係識賴三賴四
責任從來都係推缷
香港靠呢啲人守護就真係食得屎
支持警方按國際標準鎮壓暴動

抵死

引用:
原帖由 pcjunior 於 2019-6-12 06:42 PM 發表

香港係美國架,諗下你自己講乜先。
香港係美國既咩?????你夢遊?

抵𠹌死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]