• 瀏覽: 23,260
  • 回覆: 430
  • 追帖: 1
+36
一個破壞社會秩序嘅 pk。唔死都冇用!

樓主應該去美國住 享受美國警察既温柔

樓主 你哋真係 和平遊行 我哋十分贊成 但係好多人 準備好多武器 混入 遊行隊伍 警察職責維持治安 好多市民都要上班上學 你哋到處封路 呢啲叫做公平公義 你畀唔好再畀啲有錢人 政棍 蒙騙 做炮灰 佢哋做咗壞事先識驚畀人捉上去審 你哋點解幫啲犯人

扮能晒正義 咩又係泛民寫手寫埋D濕鳩文

引用:
原帖由 哪singh 於 2019-6-13 02:30 PM 發表

佔中當時真係投哂降
唔好成日講以前啦 你唔去食樹皮以前

引用:
原帖由 本州大乳牛 於 2019-6-12 06:24 PM 發表
致全港警察:
最近徘徊在筆者心中揮之不去的疑問是,到底是甚麼原因讓你們這幾天站在金鐘等地,日而繼夜執行職務呢?
你們心裡究竟想著甚麼呢?
雖然可能絕無僅有,但你們當中大概有著出於正義感,從小便立志成為警察的人。目露兇光截查路經金鐘的市民,對旁觀者和記者大聲呼喝,製造白色恐怖,這就是你們心目中的正義嗎?
你們當中有人是為了高薪厚職,為了生活而穿上制服。為自己謀幸福,這本身並沒有甚麼值得羞恥。 ...
警察就是為了保護市民,對抗你這種愚民

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-6-13 10:06 AM 發表

果然手無吋鐵,係石頭嚟之嘛。
警察回應: 我哋用嘅彈頭都唔係鐵,膠之嘛

引用:
原帖由 本州大乳牛 於 2019-6-12 06:24 PM 發表
致全港警察:
最近徘徊在筆者心中揮之不去的疑問是,到底是甚麼原因讓你們這幾天站在金鐘等地,日而繼夜執行職務呢?
你們心裡究竟想著甚麼呢?
雖然可能絕無僅有,但你們當中大概有著出於正義感,從小便立志成為警察的人。目露兇光截查路經金鐘的市民,對旁觀者和記者大聲呼喝,製造白色恐怖,這就是你們心目中的正義嗎?
你們當中有人是為了高薪厚職,為了生活而穿上制服。為自己謀幸福,這本身並沒有甚麼值得羞恥。 ...
警察最好坐係度飲杯咖啡,逗兩萬幾人工,就唔哂大家,好好地警察守住立法會門囗,而班和平示威者,最主要自的包圍立法會,唔比立法會議員開會,已經完成目標,但有D搞屎棍卻要步步進迫,走入去立法會總站把L咩,又雨傘又棍又鐵枝,以為我打你,警察坐係度飲咖啡,唔准還手,呢D咪叫撩人者賤,死都冇L計,最弊比你D以為講公義DL人,掉L轉來講,真係笑L死,害死學生,都係你D柒頭,唔係警察,警察反擊有力問題。😎😎

一葉蔽目既公開信?

呢條旦散乜水

明明是香港和台灣的事,為什麼多了大陸,有什麼人要捉上大陸,可不可以指明。

引用:
原帖由 nelsonarar 於 2019-6-12 06:24 PM 發表
仲手無串鐵,當人無睇電視?
明明是香港和台灣的事,為什麼多了大陸,有什麼人要捉上大陸,可不可以指明。

又係一個豬民

打份工又有OT,冇所謂啦

暴徒唔攻入立法會、政總……怎會引發暴動發生,

掟磚、任何物件攻擊就好正義為未來?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]