• 瀏覽: 23,302
  • 回覆: 430
  • 追帖: 1
+36
On9仔,差佬停手,你們就會勝利,之後一定係解放軍,你們死梗了

支持樓主

手無寸鐵但手中有尺鐵呀67

開工比咗錢你,流血3000嘛

好多人都想美化暴動,繼續讓年輕人衝,自己就鬆

引用:
原帖由 本州大乳牛 於 2019-6-12 06:24 PM 發表
致全港警察:
最近徘徊在筆者心中揮之不去的疑問是,到底是甚麼原因讓你們這幾天站在金鐘等地,日而繼夜執行職務呢?
你們心裡究竟想著甚麼呢?
雖然可能絕無僅有,但你們當中大概有著出於正義感,從小便立志成為警察的人。目露兇光截查路經金鐘的市民,對旁觀者和記者大聲呼喝,製造白色恐怖,這就是你們心目中的正義嗎?
你們當中有人是為了高薪厚職,為了生活而穿上制服。為自己謀幸福,這本身並沒有甚麼值得羞恥。 ...
講咁多,咁正義,義士不如留個真名啦!

香港政府威下啦!遲D等國際慢慢收拾你班狗官!

先撩者賤

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2019-6-13 12:57 發表

鬼佬係判頭,通知唔做晒無糧出
點解唔讀好啲書?搞到𠵱家....去掘磚,搬磚!

引用:
原帖由 極速前進 於 2019-6-13 01:24 PM 發表

點解唔讀好啲書?搞到𠵱家....去掘磚,搬磚!

?20190612150110
你唔好咁講,做個雜都成千蚊日架,仲要唔係咁易請到

咁又係,外國d新聞係唔會見 鐵通,  只有催淚彈, 唔會見到暴徒, 只有差人打人!
睇下以前外國報道64啲新聞就知

暴徒們,清醒吓,望望身邊有無泛民搞事者的仔女同你一齊抗爭?楊大狀都係喺地鉄站做show比你睇,唔犯法o架!

引用:
原帖由 kinglamhk 於 2019-6-13 13:16 發表
支持樓主

引用:
原帖由 andylau17years 於 2019-6-13 13:27 發表
暴徒們,清醒吓,望望身邊有無泛民搞事者的仔女同你一齊抗爭?楊大狀都係喺地鉄站做show比你睇,唔犯法o架!

同班中共5毛係度講有咩用

哩個論壇一早冇人玩啦

同番左大陸一樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]