• 瀏覽: 23,299
  • 回覆: 430
  • 追帖: 1
+36
引用:
原帖由 琴酒 於 2019-6-13 12:16 AM 發表
垃圾文章,講到班暴徒咁公義。
有無睇電視呀。掟磚掟長矛。
警察係合理執法,我重嫌警察太克制㖭!
我都覺得警察太克制!

特區政府班鷹犬個個溝吾到女!身心無處發洩!唯有將怨恨用於殺戮!將精力盡情發洩在小市民身上!

引用:
原帖由 十字軍 於 13-6-2019 08:09 AM 發表
特區政府班鷹犬個個溝吾到女!身心無處發洩!唯有將怨恨用於殺戮!將精力盡情發洩在小市民身上!
食藥未?

引用:
原帖由 本州大乳牛 於 2019-6-12 06:24 PM 發表
致全港警察:
最近徘徊在筆者心中揮之不去的疑問是,到底是甚麼原因讓你們這幾天站在金鐘等地,日而繼夜執行職務呢?
你們心裡究竟想著甚麼呢?
雖然可能絕無僅有,但你們當中大概有著出於正義感,從小便立志成為警察的人。目露兇光截查路經金鐘的市民,對旁觀者和記者大聲呼喝,製造白色恐怖,這就是你們心目中的正義嗎?
你們當中有人是為了高薪厚職,為了生活而穿上制服。為自己謀幸福,這本身並沒有甚麼值得羞恥。 ...
你們這些暴徒、請睇下文章下面的點贊就知有多少人反對你們、破壞香港、你們不得好死、你們用以為我們冇睇電視、當我們係白痴。

引用:
原帖由 本州大乳牛 於 2019-6-12 06:24 PM 發表
致全港警察:
最近徘徊在筆者心中揮之不去的疑問是,到底是甚麼原因讓你們這幾天站在金鐘等地,日而繼夜執行職務呢?
雖然可能絕無僅有,但你們當中大概有著出於正義感,從小便立志成為警察的人。目露兇光截查路經金鐘的市民,對旁觀者和記者大聲呼喝,製造白色恐怖,這就是你們心目中的正義嗎?
你們當中有人是為了高薪厚職,為了生活而穿上制服。為自己謀幸福,這本身並沒有甚麼值得羞恥。 ...
漢奸同豬都抵撚死

和平示威?

引用:
致全港警察:
致全體犯民。
利用年青人,製造社㑹仇恨。

終身魔鬼纏身。

暴徒,甚麼事都可以合理化

真係賊喊捉賊! 一群無知+百痴的暴徒行為,要去喚醒世人的”良知”! 講果個肯定係發神經病

磚石不是吋鐵。明白晒。暴徒就認左佢啦,正廢物。

又手無寸鐵?

如果有手榴彈,班暴徒已經掉晒出嚟周圍炸啲平民

樓主可能是掟完磚頭後又玩文字針對,司馬昭之心,路人可見。

改下個名啦樓豬,“本周最on鳩”

寫呢封公開信的人,可能未完全感受過磚頭的威力,感受完,企得番身,先好再講啦!

全世界歐美都唔會比人佔碼路攻擊政府建築物

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]