• 瀏覽: 23,308
  • 回覆: 430
  • 追帖: 1
+36
引用:
原帖由 復活高貝利 於 2019-6-12 06:29 PM 發表

要幾低賤先會俾差佬打?
應該係有幾低賤先可以作到篇咁嘅野出嚟,仲懶L中立,死L開啦賤狗!

呢啲噉嘅傻西發埋啲噉嘅所謂公開信,真係笑撚死人,佢老母睇到都會跳樓死,咪撚喺度獻世囉🤣

如果沒有警察,那會點?????

一全霉報假料唔係少見,早兩年報話旅港廿幾年日本人決定離開由於香港自由收窄,文中個日本人話九十年代香港隨街都見到小童著開浪褲香港根本70年代尾已經用紙尿片如愛嬰、Pampers,香港從來唔興開浪褲。 結論係作嘢記者同編輯一定唔係香港土生土長或者佢地係九十後以為香港同大陸一樣習慣用開浪褲。
引用:
原帖由 白眉道人 於 2019-6-13 03:35 AM 發表

明顯係毒果自製新聞,佔中果陣又話邊個邊個警司支持佔中,post套制服出嚟

暴徒應射殺

引用:
原帖由 本州大乳牛 於 2019-6-12 06:24 PM 發表
致全港警察:
最近徘徊在筆者心中揮之不去的疑問是,到底是甚麼原因讓你們這幾天站在金鐘等地,日而繼夜執行職務呢?
你們心裡究竟想著甚麼呢?
雖然可能絕無僅有,但你們當中大概有著出於正義感,從小便立志成為警察的人。目露兇光截查路經金鐘的市民,對旁觀者和記者大聲呼喝,製造白色恐怖,這就是你們心目中的正義嗎?
你們當中有人是為了高薪厚職,為了生活而穿上制服。為自己謀幸福,這本身並沒有甚麼值得羞恥。 ...
手無串鐵的示威者 你期望所有警察企定定,比你們不斷用鐵支、磚頭、鐵馬等等攻擊又唔還手?有警察比你們打到頭破血流,仲破埋相,你們有無同情警察到底佢做錯了什麼?唔好再倒果為因喇,你們唔衝擊防綫,安分守己咁上番行人路,唔好搞破壞,係唔會有警察用催淚彈射你們。警察都有老豆老母有妻兒,你們向佢地掉磚,掉鐵馬時,有無諗過有咩後果?以家開嘉年華呀?警告咗無數次,出得嚟行,就預咗要還。你們心裡究竟想著甚麼呢?做炮灰,係自己揀。你們參與暴動就預咗有生命危險 .......推你們去死的人沒告訴你們呢?

Snowden 為正義比美國全球通緝。
卡達菲為非洲自主比美國直接滅國。
阿桑奇為正義比人告性侵。
孟晚舟因爲我國自主科技比人告十幾年前賣左幾部手提電腦。

你班所謂民主人士有講過一句野?

仲手無串鐵,當人無睇電視?

附件

64309805_2328343874112133_5379038945843609600_n.jpg(77.97 KB)

引用:
原帖由 本州大乳牛 於 2019-6-12 06:24 PM 發表
致全港警察:
最近徘徊在筆者心中揮之不去的疑問是,到底是甚麼原因讓你們這幾天站在金鐘等地,日而繼夜執行職務呢?
雖然可能絕無僅有,但你們當中大概有著出於正義感,從小便立志成為警察的人。目露兇光截查路經金鐘的市民,對旁觀者和記者大聲呼喝,製造白色恐怖,這就是你們心目中的正義嗎?
你們當中有人是為了高薪厚職,為了生活而穿上制服。為自己謀幸福,這本身並沒有甚麼值得羞恥。 ...
咪ON9, D人掘定磚, 擸定架生, 如係歐美民主大國 一早被警察亂槍掃射.
警察一定要有自己既一套理念, 佢地係訓練來執法. 唔係做判官, 如個個警察都咁有自己諗法, 仲點公平執法丫? 執條毛呀? 香港人衰在太多小學雞, 垃圾廢青廢佬. 無腦一味靠蠻力大聲就以為好愛港?? 平時個個自私到乜春袋咁. 其實我會諗, 係咪D人趁住今次機會將自己既失敗, 同不滿向政府發洩出黎?
一國兩制明顯係有限度, 唔通香港成為革命聖地要推翻中共, 中央都會唔理咩? 係D香港人ON9啫, 唔鐘意咪走LOR, 外面大把世界, 可以真正體驗佢地心中既民主, 香港自開埠就從來唔係一個民主既地方. 97後還返中共大陸, 好多人唔識好好珍惜同合作, 係要搞對抗, 咁有咩用? 係咪要同解開軍決戰先? 有冇能力先? 最後咪係俾人打死晒, 呢個世界係勝者為王, 呢D死左既人係歷史上會被視為失敗者同垃圾, 只會死得毫無價值.

引用:
原帖由 numan123 於 2019-6-13 03:54 AM 發表
一全霉報假料唔係少見,早兩年報話旅港廿幾年日本人決定離開由於香港自由收窄,文中個日本人話九十年代香港隨街都見到小童著開浪褲香港根本70年代尾已經用紙尿片如愛嬰、Pampers,香港從來唔興開浪褲。 結論係作嘢記者同編輯一定唔係香港土生土長或者佢地係九十後以為香港同大陸一樣習慣用開浪褲。

...

附件

4051999_1487574697.jpg(13.2 KB)

講多晒撚氣!你暴動,警察執法!

意識到自己面目變得如此猙獰<-呵呵,做乜咁講班暴徒啊

只許暴徒掟磚,不許警察還拖

呢位市民就係毒果記者囉

引用:
致全港警察:

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-6-12 18:28 發表

咁又真係唔係鐵,磚頭ja ma
有好多鐵枝

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]