• 瀏覽: 11,758
  • 回覆: 176
+3
引用:
原帖由 diudeadmok 於 2019-6-12 06:12 PM 發表

https://static.appledaily.hk/images/e-paper/20190612/720pix/1560332992_91b1.jpg

係支持「送中」惡法就企出黎
柒到要入警方「安全屋」 :smile_38 ...
咁泛民呢?泛民又嚮邊度上左水?
人地建制一定要上水?說好的人生自由呢?

毒果妓者天下無敵,不出門能知天下事。

倚天屠龍記: 認住這班人。這班就是出賣香港的香港人。大個仔要...

引用:
原帖由 彼德c 於 2019-6-12 06:49 PM 發表

你叫到嗰日遊行嘅人出嚟打吓囉,睇吓邊個收皮
我已經盡最大努力,呼籲年輕人吾好退!為自由貢獻生命!

妖女講老實話就要信。唔通信羊皮人的謊言?

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-12 06:57 PM 發表

擺明左狗唔想過整場大龍鳳
d左仔黑社會咪由Q得佢死
普通市民又傻下傻下俾佢翩動
你咪由Q黑警打爆d左仔黑社會
你唔見人群中有毛掹淨,朱西滴係度咩,
佢哋原來係左狗嚟㗎。

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2019-6-12 06:59 PM 發表
點解咁驚? 乜唔係大部份香港市民都支持修例咩? 你地應該好似英雄咁, 在香港拍掌聲中步入議會大堂架喎, 點解而家好似過街老鼠咁呀?
大嬸見到你仲以為金鐘放催淚彈你就去咗旺角添

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-12 07:18 PM 發表

佢地白痴姐
如果今日冇人
得d黑社會
建制狗點拉布
你即係話毛掹淨,朱西滴佢哋係鬼,
但呢句說話只可以由犯民大佬李柱冥講。

泛民去晒邊呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]