• 瀏覽: 41,447
  • 回覆: 695
+20
引用:
原帖由 超級妙趣遊星 於 2019-6-12 05:40 PM 發表
其實形勢唔係好嚴竣, 只要奉公守法, 修例係保障市民, 維護公義
本來就係咁簡單,但正棍就搞到滿城風雨😠😠😠😠😠

冇道德的教協,不如叫學生全部退學啦!

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-6-12 05:21 PM 發表
今早示威者佔領金鐘,下午開始衝擊立法會,警方施放催淚彈、開槍射布袋彈驅趕,現場情況混亂。教協表...

今早示威者佔領金鐘,下午開始衝擊立法會,警方施放催淚彈、開槍射布袋彈驅趕,現場情況混亂。教協表示現時社會氣氛正急劇惡化 ...
教協只會令情況更惡劣,本來要返學嘅學生有部份會出埋去,到時仲死得人多!而且全香港中學都考緊試,你只會搞到所有中學大混亂!做嘢唔該經下大腦!

都大考放暑假啦。

成班學生未成年,敎協,正垃圾

引用:
原帖由 石子宏 於 2019-6-12 05:21 PM 發表
今早示威者佔領金鐘,下午開始衝擊立法會,警方施放催淚彈、開槍射布袋彈驅趕,現場情況混亂。教協表...

今早示威者佔領金鐘,下午開始衝擊立法會,警方施放催淚彈、開槍射布袋彈驅趕,現場情況混亂。教協表示現時社會氣氛正急劇惡化 ...
唔返工扣人工

唔好搞啲 學生 啦 
葉建ㄨ正人渣
rubbish

香港教育已死

罷咩課,其他各區有亂咩?

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-6-12 06:47 PM 發表

😠😡😠😡😠😡😡😠😠😡😡😡😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😠😠😠😠😡😡😠😡😡😡😡😡😡😡😡😠😡😠😡😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠

引用:
原帖由 瑪卡 於 2019-6-12 06:47 PM 發表

台灣和港獨人士大吹這條條例包括批評中央都可以被引渡, 又嚇那些台灣人在香港機場轉機可以好似孟晚舟咁被引渡去大陸, 香港政府已在立法會講得好清楚, 他們就是用這樣的手段混淆視聽來煽動年青人

都暑假啦

大量是非不分的人就是受了教協"教育"。

教脅叫自己仔女去(金鐘)做前鋒實際啲

解晒教協,誤導學生

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]