• 瀏覽: 14,479
  • 回覆: 173
  • 追帖: 3
+8
引用:
原帖由 H叔 於 2019-6-12 05:02 PM 發表
各位暴徒你地支持住呀,我買晒花生等睇水炮車架,唔該你地盡量撐到水炮車黎先好呀
極權永遠需要愚蠢嘅市民去支持
人地為緊香港未來犠牲果陣唔該唔好係度講風涼說話

假如香港變到大陸咁
你出事果陣唔該唔好怨 唔好求救
因為你有份促成

支持政府企硬

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-6-12 05:28 PM 發表

同意

引入黨國陽光司法去取締他們香港落後法治才是發展之路
哩度香港
唔該尊重番我地香港人
咪打殘體字

做咩唔番大陸呀你
你落黎香港咪又係貪福利
貪香港法治好
咁愛國就番大陸啦

引用:
原帖由 Aasia 於 2019-6-12 04:17 PM 發表
《逃犯條例》爭議持續,為了阻止條例草案在今日(12日)在立法會恢復二讀,大批市民集於金鐘政府總部及立法會,衝出龍和道、夏愨道佔據道路。政務司司長張建宗中午透過片段發表講話,他指金鐘幾條重要交通幹道被堵塞,呼籲市民保持冷靜、克刻,盡早和平散去,不要以身試法。

https://cdn.hk01.com/media/article/339761/thumbnail/294423a7ac24f32867 ...
示威者/暴徒 是有分別 (示威者不會掟磚頭自製盾牌) ,有些傳媒連這些基本理解都沒有

鎮壓暴徒是國際標準

市民要求警察使用 催淚彈 橡膠子彈槍 水炮車 鎮壓暴徒

https://www.youtube.com/watch?v=d4KNNUboTOM
https://www.youtube.com/watch?v=cjS4-V5jq6s

支持政府企硬,支持修例👍

黃人,咁唔鐘意大陸人,而家有機會拉晒D大陸逃犯又話唔好,香港你玩晒啦

引用:
原帖由 Yannie1223 於 2019-6-12 06:06 PM 發表

極權永遠需要愚蠢嘅市民去支持
人地為緊香港未來犠牲果陣唔該唔好係度講風涼說話

假如香港變到大陸咁
你出事果陣唔該唔好怨 唔好求救
因為你有份促成 ...
你第一句真係講得啱,我見到極權咪你班暴徒,愚蠢市民咪你地囉。唔好講到咁偉大為香港未來,你地死晒就為香港未來喇,你地只係共產黨以外既另一種極權。

引用:
原帖由 H叔 於 2019-6-12 06:18 PM 發表

你第一句真係講得啱,我見到極權咪你班暴徒,愚蠢市民咪你地囉。唔好講到咁偉大為香港未來,你地死晒就為香港未來喇,你地只係共產黨以外既另一種極權。 ...

咁你咁叻咪殺晒我地囉
你咁叻 有咩事俾大陸捉左番上去果陣唔好求香港人救你呀
廢老😉

引用:
原帖由 joeho2222 於 2019-6-12 06:18 PM 發表
黃人,咁唔鐘意大陸人,而家有機會拉晒D大陸逃犯又話唔好,香港你玩晒啦
大佬呀,要拉個的人住四季,你住邊呀?

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2019-6-12 06:20 PM 發表

住四季就唔拉得

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-6-12 05:28 PM 發表

同意

引入黨國陽光司法去取締他們香港落後法治才是發展之路
返大陸喇你,唔好破壞香港精神,祝你俾共產黨打靶

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2019-6-12 06:20 PM 發表

拉唔倒都趕走佢地啦

引用:
原帖由 H叔 於 2019-6-12 06:18 PM 發表

你第一句真係講得啱,我見到極權咪你班暴徒,愚蠢市民咪你地囉。唔好講到咁偉大為香港未來,你地死晒就為香港未來喇,你地只係共產黨以外既另一種極權。 ...
唔知你有冇仔女
如果有 為佢地感到悲哀
有個是非不分既老豆
如果冇 勸你唔好生
禍害下一代

引用:
原帖由 joeho2222 於 2019-6-12 06:21 PM 發表

住四季就唔拉得
我們是不喜歡那些招搖過市的大陸人呀!

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2019-6-12 06:23 PM 發表

我們是不喜歡那些招搖過市的大陸人呀!
梗係照搖過市啦,大陸犯咗法落嚟香港唔使畀人拉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]