• 瀏覽: 37,240
  • 回覆: 356
+24
立法會原定今日恢復二讀《逃犯條例》修訂草案,大批市民今早衝出龍和道及夏慤道,佔據馬路,要求政府撤回修例。示威者下午約三時分別在政總以及立法會外爆發衝突,警務處處長盧偉聰4時15分見記者。...

究竟一哥想講乜嘢? 又想投降? 定出動水炮車? 買咗唔用就係大白象
不如叫解放軍出來幫下忙啦

【逃犯條例】盧偉聰:示威演變成騷亂 籲市民勿進入金鐘一帶
發言 #212

新聞來源連結:
http://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1021228-香港-【逃犯條例】警務處處長盧偉聰4時15分見記者

When martial law will imposed?

有佔中嘅經驗,同埋法庭嘅判決撐。
呢班 30678 垃圾想再開佔中 2.0 ,睇嚟都好難。
引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2019-6-12 03:44 PM 發表
立法會原定今日恢復二讀《逃犯條例》修訂草案,大批市民今早衝出龍和道及夏慤道,佔據馬路,要求政府撤回修例。示威者下午約三時分別在政總以及立法會外爆發衝突,警務處處長盧偉聰4時15分見記者。...

究竟一哥想講乜嘢? 又想投降?  ...

當然就係佢地給成暴徒啦
明明得幾個人手掟野,但全部變暴徒。

一哥可否搵一次講野強硬一些?

成個警隊需要人支持。 做阿頭要有番「大佬」氣魄。

支持政府和警隊的市民也是睇緊你去好好一次支持到成個部門。

希望一哥強硬啲
再唔走就出動鹹水炮車

辭職?

引用:
原帖由 esprithk 於 2019-6-12 15:48 發表
一哥可否搵一次講野強硬一些?

成日警隊需要人支持。  做阿頭要有番「大佬」氣魄。

支持政府和警隊的市民也是睇緊你去好好一次支持到成個部門。 ...
上一任起碼敢講句:你地無做錯
呢個真係廢

引用:
原帖由 初級投資者 於 2019-6-12 03:50 PM 發表
辭職?
可能係下最後通牒

引用:
原帖由 初級投資者 於 2019-6-12 15:50 發表
辭職?
到時就會係由解放軍司令接任

又系講嗰D廢話

我估 :
1哥比佢地30分鐘佢地離開
(示威者好x威咁唔會理)

之後就開始清場
(打, 示威者流晒馬尿)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]