• 瀏覽: 4,741
  • 回覆: 46
引用:
原帖由 lovetohea 於 2019-6-12 04:10 PM 發表

只是唔預先安裝吧了, 就好似以前window預先裝左ie為預設瀏覽器唔代表你唔可以自已裝個google瀏覽器, 留返比用戶自已想用咩app裝咩app唔好咩?
咁咪無變,仲好添啦。我都唔用Facebook嘅。

引用:
原帖由 jetflyer 於 2019-6-12 04:51 PM 發表

咁咪無變,仲好添啦。我都唔用Facebook嘅。
我知,你都唔係用華為。

引用:
原帖由 廚房性感的手機 於 2019-6-12 04:55 PM 發表

我知,你都唔係用華為。
太貴
用唔起

樓主,凱撒被刺死丶拿破崙遭毒殺,史上很少遇弒者是白痴……

撐硬

引用:
原帖由 jetflyer 於 2019-6-12 16:59 發表

太貴
用唔起
可以用榮耀,目標是中低市場

引用:
原帖由 帶刺的橄欖枝 於 2019-6-12 08:54 PM 發表

可以用榮耀,目標是中低市場
紅米好用過華為啲機好多。
華為易中次貨
我中過唔止一次

引用:
原帖由 lovetohea 於 2019-6-12 04:10 PM 發表

只是唔預先安裝吧了, 就好似以前window預先裝左ie為預設瀏覽器唔代表你唔可以自已裝個google瀏覽器, 留返比用戶自已想用咩app裝咩app唔好咩?
我覺得咁重好,我都唔用FB, 連鏟走都唔需要

支持華為

上,即係承認 Ark OS
唔上,即係承認自己係美國政府隻狗

引用:
原帖由 jetflyer 於 2019-6-12 04:59 PM 發表

太貴
用唔起
vivo, xiaomi 平,用得起啦
中央一聲令下,一齊跟隊

同中國鬥誰的生態系統大,是戰略錯誤!

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-6-12 02:38 PM 發表
戲檯子已經搭起來了,現在需要唱戲的,生態系統不能只有環境,還要有生物!華為這樣做也是給“鴻蒙”鋪路,只要開發者團隊越來越強,越來越大,華為的系統就真的成功了 ...
冇google, fb, ig, whatsapp,留係國內賣都仲得,去到外國睬你都傻

引用:

禁得佢可能連華為個app store都冇,要自己出去搵埋d唔知安唔安全既第三方程式去安裝...update又冇auto,你又要自己download個新去裝...
真係貪方便咩......

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]