• 瀏覽: 6,427
  • 回覆: 118
民陣發言人岑子杰在金鐘集會現場發言,指只有行政長官林鄭月娥宣布撤回逃犯條例修訂草案,才能讓他們結束集會。他指立法會主席梁君彥有權隨時在今日任何時間恢復會議,呼籲在場人士不要掉以輕心,又指民陣已經向警方通知今日在龍匯道集會,又說雖然無收到警方的不反對通知書,但警方並無表明反對,認為集會合法。

即係冇灣轉

新聞來源連結:

http://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?ItemId=1123080&csid=261_341

無可能啦
邊有咁多資源長期抗爭?
肥佬都無咁多錢不斷提供補給啦!

咁咪要派好多飯盒同 DOM DOM 囉
引用:
原帖由 ccbboc 於 2019-6-12 02:03 PM 發表
民陣發言人岑子杰在金鐘集會現場發言,指只有行政長官林鄭月娥宣布撤回逃犯條例修訂草案,才能讓他們結束集會。他指立法會主席梁君彥有權隨時在今日任何時間恢復會議,呼籲在場人士不要掉以輕心,又指民陣已經向警方通知今日在龍匯道集會,又說雖然無收到警方的不反對通知書,但警方並無表明反對,認為集會合法。

即係冇灣轉

新聞來源連結:

http://www.881903.com/Page ...

政府千其唔好跪,一跪香港正式收皮

以後立法會提議案, 使唔使都要先經過喱班大帝同意

如果通過咗呢?

引用:
原帖由 jetflyer 於 2019-6-12 02:07 PM 發表
無可能啦
邊有咁多資源長期抗爭?
咁梗唔夠蝗國三聚清氨媃水咁飽

但食到你痴痴呆呆哩。

引用:
原帖由 jetflyer 於 2019-6-12 02:07 PM 發表
無可能啦
邊有咁多資源長期抗爭?
仲肥佬泥咁簡單!

今次要睇睇林鄭與狼英有幾大分別

引用:
原帖由 joe_lo 於 2019-6-12 02:10 PM 發表
今次要睇睇林鄭與狼英有幾大分別
狼鷹有催淚彈同一聯辦

淋病有人質在北京手。

手機d電捱唔到咁耐喎

同上次佔中一樣,要求d無可能既野

退一百步講,「押後」仲有萬分之一可能

明知「撤回」係唔可能

即係根本無心傾

咁先小人, 後君子
如果撤回, d人唔x退, 咪你條岑子杰負全責先

當日佔中3狗話, 失控唔能關佢地事

當年佔中既一班大學生,而家出黎做野剛好有機會升職...
隨時逃犯被一班新進學生示威者打斷工作機會..
唔知佢地回想五年前,又會有什麼體會...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]