• 瀏覽: 61,724
  • 回覆: 734
  • 追帖: 3
+52
引用:
原帖由 hktick1 於 2019-6-12 02:09 PM 發表

美國唔易搞⋯⋯⋯
美國經濟快掉了

引用:
原帖由 akanesk 於 2019-6-12 02:09 PM 發表
其實呢個政府真係好無能,今朝應該果斷清場,收工後另一班人就會聲援,到最後又變佔中2.0
有能就一早鎮壓左喇,軟弱無能

升囉,升到臨界點睇下其他市民搞唔搞你?切你條撚落黎點wasabi,劈你個頭落黎當波踢呀

等你以爲其他市民唔出聲就以爲自己係主流

引用:
原帖由 tuenmunchan2000 於 2019-6-12 01:44 PM 發表
政府要企硬! 讓步,衰硬!
x 2

引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-6-12 01:39 PM 發表
大批示威者今早(12日)衝擊立法會,又堵塞金鐘等多條主要幹道,以反對政府修訂《逃犯條例》。網上有傳聞指,示威者要求政府今午3時前撤回方案,否則不排除作出多方面的行動。

網上消息指,示威者不排除會衝入立法會、無限期罷課罷工罷市、無限期阻塞中環至灣仔交通、無限期暫停繳交所有政府稅收、費用、罰款、癱瘓鐵路系統、包圍主要官員官邸等。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/201 ...
一定唔好輸,輸左永無返身。支持警方用新買嘅水炮車。

引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-6-12 01:39 PM 發表
大批示威者今早(12日)衝擊立法會,又堵塞金鐘等多條主要幹道,以反對政府修訂《逃犯條例》。網上有傳聞指,示威者要求政府今午3時前撤回方案,否則不排除作出多方面的行動。

網上消息指,示威者不排除會衝入立法會、無限期罷課罷工罷市、無限期阻塞中環至灣仔交通、無限期暫停繳交所有政府稅收、費用、罰款、癱瘓鐵路系統、包圍主要官員官邸等。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/201 ...
我支持修例,而家一小數人反對,就要其他人就佢

現在應該把握餘下落嚟嘅時間,盡量將呢班暴徒嘅樣,拍低佢,可以考慮用航拍機喺佢地上空攝錄,留待日後檢控之用

引用:
原帖由 joe_lo 於 2019-6-12 01:46 PM 發表
年輕人真係好憤怒,777若依然故我,如何與香港新一代同行?
一cut綜援班佔畜即刻收皮啦

引用:
原帖由 愛炫美樓奴 於 2019-6-12 02:10 PM 發表

有能就一早鎮壓左喇,軟弱無能
所以呢個政府又係幫唔落

晒9左咁多錢買水炮車當模型擺

講時講,我覺得解放軍同志們應該已經ready 好,唔知幾時可以出動。

引用:

免費移民德國機會

要衝㗎!齋企咁on 9. !

等我搭埋車先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]