• 瀏覽: 61,748
  • 回覆: 734
  • 追帖: 3
+52
最衰唔係35度,現在只能睇下班畜牲點屙屎屙尿,可以企幾多個鐘

引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-6-12 01:39 PM 發表
大批示威者今早(12日)衝擊立法會,又堵塞金鐘等多條主要幹道,以反對政府修訂《逃犯條例》。網上有傳聞指,示威者要求政府今午3時前撤回方案,否則不排除作出多方面的行動。

網上消息指,示威者不排除會衝入立法會、無限期罷課罷工罷市、無限期阻塞中環至灣仔交通、無限期暫停繳交所有政府稅收、費用、罰款、癱瘓鐵路系統、包圍主要官員官邸等。

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/201 ...
網 傳

加劇緊張局勢

引用:
原帖由 siuroy123 於 2019-6-12 01:39 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=500867960&ptid=28277308][/url]
大批示威者今早(12日)衝擊立法會,又堵塞金鐘等多條主要幹道,以反對政府修訂《逃犯條例》。網上有傳聞指,示威者要求政府今午3時前撤回方案,否則不排除作出多方面的行動。

網上消息指,示威者不排除會衝入立法會、無限期罷課罷工罷市、無限期阻塞中環至灣仔交通、無限期暫停繳交所有政府稅收、費用、罰款、癱瘓鐵路系統、包圍主要官員官邸等。

//[url=hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/201]hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/201[/url] ...
總之用和平文明理性禮貌守法方式表達⋯⋯⋯市民一定撐⋯⋯⋯

引用:
原帖由 方茂 於 2019-6-12 01:44 PM 發表
你冇工返冇學返,罷工罷課唔關你事
你宅在家,用唔到主要幹道同鐵路
你冇收入,本身就唔使交稅
強烈要求拎綜援或大學資助,先須要申報政治立場

引用:
原帖由 triumphal_ark 於 2019-6-12 01:40 PM 發表
已經教哂暴徒逃亡海外嘅方法
所以有升級行動唔出奇
本土窮 L ,移民捷徑

係就快啦,可以快d清場

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2019-6-12 01:42 PM 發表
買咗花生
公司附近超市,花生已經斷市

即通過即拉呢班人上去黑龍江

搞到咁大

引用:
原帖由 iLoveUSA 於 2019-6-12 01:41 PM 發表

777 已激怒大陸走資貪官
仲要係高官

引用:
原帖由 大西北之死 於 2019-6-12 01:40 PM 發表
江系 VS 習系 😎
冇錯 ...
但出黎個d 都係卒仔

政府妥協,就輪到支持條例既人示威,票小又要話晒事,如果堵下路就得,以後仲成世界既

捉鳩晒班死廢青打一鑊,藕到班仆街彪黃膽水

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2019-6-12 01:48 PM 發表

係美央貿易戰延伸。香港班漢奸配合美國逼簽喪權辱國條款!
唔好on9啦
老屈也用下腦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]