• 瀏覽: 3,426
  • 回覆: 34
+2

明明係暴動點解仲唔出水砲車?
引用:
原帖由 攻民孽畜羊鱷橋 於 2019-6-12 12:47 PM 發表
大批示威者反對修訂《逃犯條例》今日(12日)佔領金鐘多條主要道路,癱瘓交通。立法會外龍和道及立法會道有示威者撬出多塊地磚...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190612/photo/bkn-20190612094816609-0612_00822_001_01b.jpg?20190612122548

有人毀壞公物,差佬去咗邊度?

新聞來源 ...

香港警方手軟軟,
暴徒根本唔怕

若有暴動
唔學美國用子彈,
起碼都水炮丫,最好鹹水

上水泥未??

引用:
原帖由 攻民孽畜羊鱷橋 於 2019-6-12 12:47 PM 發表
大批示威者反對修訂《逃犯條例》今日(12日)佔領金鐘多條主要道路,癱瘓交通。立法會外龍和道及立法會道有示威者撬出多塊地磚...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190612/photo/bkn-20190612094816609-0612_00822_001_01b.jpg?20190612122548

有人毀壞公物,差佬去咗邊度?

新聞來源 ...
點解宜家香港街道地磚咁易撬⋯⋯⋯淘佬豆腐渣物料工程⋯⋯⋯唔怪得今屆大部分高官手持幾十層樓⋯⋯⋯

希望儘快一國一制,取消擁有外國籍身份香港人的中國籍、取消假洋人治港,這樣的香港才是真正的回歸中國!

九七年的香港回歸,只是真洋人下台、假洋人上台,只是形式上的回歸,因為假洋人本質上就不是中國人!

現在的港人治港,只是擁有外國籍的香港人治理香港,並不是真正的中國香港人治理香港!

年輕人精力過盛,撈完一更泥水成身鬆哂 

警方任由班人玩磚頭,又唔捉人拉人,只會比機會d人使用武力

引用:
原帖由 hktick1 於 2019-6-12 12:55 PM 發表

點解宜家香港街道地磚咁易撬⋯⋯⋯淘佬豆腐渣物料工程⋯⋯⋯唔怪得今屆大部分高官手持幾十層樓⋯⋯⋯
幫幫手咪低能啦
用地磚係因為行人路下面有好多管道
維修嘅時候就唔使用風炮爆開石屎減低空氣和噪音污染
地磚拆完出嚟之後仲可以重用減少廢物添

做得好,唔好掟

主題標籤 #立法會
鍵盤翻頁
左右