• 瀏覽: 40,150
  • 回覆: 12
  • 追帖: 2
+18
大批示威者反對修訂《逃犯條例》今日(12日)佔領金鐘多條主要道路,癱瘓交通。立法會外有示威者撬出多塊地磚,疑有進一步行動

唉,又玩磚,下次香港行人路就唔用磚。
大家所講的和平示威。
當年64像這樣?

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190612/bkn-20190612094816609-0612_00822_001.html

爱情久了让人腻
爱情短短却像蜜
迷的时候无法自拔
醒的时候骂自己傻
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-6-12 11:40 AM 發表
旺暴 2.0 ???
班「30678 本土人渣」又想違法達義???

直情想搞多一次

引用:
原帖由 明日巨大的碼頭 於 2019-6-12 12:40 PM 發表

都是黃絲法官下下輕判野的人禍,暴徒被判如此輕,豈有作用。
香港必須學土耳其一樣,將內奸一綱打盡包括禍港狗官,香港才可回復正常,做福香港 ...
成日話中國系人治,香港黃狗官,咪又系人法

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-6-12 12:59 PM 發表

有乜問題?警察用槍,市民用磚
咁,你系將自己比喻為犯罪份子

引用:
原帖由 邪惡死神 於 2019-6-12 01:36 PM 發表

咁有規劃佈陣,幕後推手是有豐富經驗的嗎?
黑手一定有

引用:
原帖由 Mike13 於 2019-6-12 01:47 PM 發表

唔再係橡膠子彈,係真槍實彈,每個警察已經配槍執勤
到時又比人話黑警

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-6-12 01:49 PM 發表

肥佬黎???
後面還有帶頭大哥

引用:
原帖由 家中清涼的盡頭 於 2019-6-12 03:01 PM 發表

咁不如市民有槍,警察有磚頭
咁不如有事唔好叫警察,在外國出事唔好叫政府

引用:
原帖由 後天難吃的豬豬 於 2019-6-12 03:27 PM 發表

有冇人知邊個,我揾咗好多年都冇頭緒,連東方日報都唔知,好想揪佢出嚟亂槍掃射!
去美國領事館問下或都問下肥老黎,佢背後系咩人

引用:
原帖由 _👻_ 於 2019-6-12 05:35 PM 發表
共產黨逼害香港警察跟市民
老美離間市民跟政府🗯💢

引用:
原帖由 賢豬 於 2019-6-12 06:07 PM 發表

其實呢個正苦,老美離唔離間都唔得市民心架啦,不過身為市民既我認為,正苦衰還衰,反對派都唔應該勾結外國勢力攪亂自己既地方,所以反義派呢班人渣正賤種,仲利用腦筍未生埋既學生賤格 ...
咁多次衝擊,都無 見到一個犯民帶頭
你話香港d青年幾L傻。
每次衝完,又唔可以改變到d咩野。
搞笑系,香港都系中華人民共和國管治的地方。
回歸咁多年嘈足咁多年,新加坡人都笑我地啦。
往日,人地都要視我地為競爭對手。現在,深圳都比香港強

引用:
原帖由 qqkits 於 2019-6-12 07:13 PM 發表
年青人, 快d登記做選民!!!
用手上一票表達意見!!!
將黃屍犯民拉下台

引用:
原帖由 herojim 於 2019-6-12 08:06 PM 發表

點解澳門同新加坡都比香港強?咪就係冇咁多犯民返賊,香港仲食老本隨時比賣港飯民議員累香港
老美在背後發功

主題標籤 #立法會
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]