• 瀏覽: 6,453
  • 回覆: 4
+3
引用:
原帖由 productdesigner 於 2019-6-12 10:58 AM 發表
但係個高潮女個樣反高潮喎
https://www.youtube.com/watch?v=m7JUYJr56NI
個樣真係超唔掂,仲甘高調

人貴自知

引用:
原帖由 BigBig.W 於 2019-6-12 01:05 PM 發表

好多有錢佬係盲架,夠姣就得啦
甘既質素仲要求甘高?
甘不如直接 order by order?

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2019-6-12 10:14 AM 發表
「出售居者有其屋計劃單位2019」將於明日(12日)晚上7時截止接受申請,截止後所遞交的申請表將不獲處理。今日(11日)早上,位於樂富的房委會客務中心內有大批市民前來查詢,亦不少為家長為子女交表。年屆70多歲的袁先生,特地為任職測量師的兒子遞表,他慨嘆「交10次表都申請唔到」又指期望兒子早日上車,才能交上女朋友:「有樓先有女朋友嘛!」另有男士多次抽樓不成,坦言抽居屋是港人權利,就算不成功亦要繼續: ...
悲哀!終身樓奴 .....

附件

_納米樓.png(849.96 KB)

引用:
原帖由 可巧可樂 於 2019-6-12 03:19 PM 發表
但其實好多人都係有女友先過買到樓,唔好講到港女貪錢成咁得唔得
宜家一對年青打工夫妻,靠自己,根本冇咩野可能買得起市區1000萬既樓。
甘佢地咪多d去旅行囉 。。。

引用:
原帖由 可巧可樂 於 2019-6-12 05:40 PM 發表

無錢咪買細啲,我同我老婆四年前買樓,嗰陣兩個人加埋月入先得26K,買咗間二百呎舊樓,二百九十幾萬。無能力就唯有挨吓先,等升職加人工再樓換樓。香港地競爭咁大邊有得一步登天架。 ...
我從來唔會話人地唔好買樓,但係現在系地產霸權天天在這裏“誘導”青年人不吃不玩,伸大手板老馮問阿爸攞錢,任何時間都要撲入市買樓 。。。。

完全系將房屋作爲基本需要誤導,爲求榨乾年青人既錢,好無良!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]