• 瀏覽: 7,116
  • 回覆: 95
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 unreal 於 2019-6-12 04:54 AM 發表
等班黃絲移民、坐監、失業之後,好日子會來臨嘅💪
社會上,仲有大量蠢人可以供犯民利用
最恐怖係啲人被洗腦反中都唔知

引用:
原帖由 omegacoaxial20 於 2019-6-12 08:45 AM 發表

證明中國管制網絡,有其好處!

多國都要管制網上暴力!
全世界都有咁做
而美國更係始作俑者

去超級市場入定糧食,好快全港宵禁

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2019-6-12 11:56 AM 發表
去超級市場入定糧食,好快全港宵禁
香港好耐無宵禁
係時候關門打狗

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2019-6-12 12:25 AM 發表
呢幾日
係IG FACEBOOK見到大量傻仔係到洗板
講到乜乜77好似幾咁偉大咁,又話守護公義又話為下一代
講出黎就好偉大,之前見到個fd坐地鐵,明明旁邊有個伯伯,都唔讓座,今日係ig講到參加做 候選人政綱咁
諗起佢地個樣都想反胃,平時自私自利,有啲咩事成班假西圍爐取暖

叫人罷工罷課,又叫堵塞交通工具
無血性咁利用影響市民嘅惡果黎強逼政府唔想影響市民嘅心態去妥協
仲要講到咁偉大,我DLLM咩

...
8.2定律講得好啱,上街嘅人既然得24萬,警察口中數字,所以我相信佢地係定律中嘅2 而樓主係8,既然甘失望,快啲移居大陸,見下城管先喇

引用:
原帖由 vuirtu 於 2019-6-12 04:28 AM 發表
香港會被犯民 玩死 
犯民冇能力玩死腥港
係英美當年種下嘅因
中美將腥港作為戰場
或者話美國將腥港作為攻擊大陸嘅入口
一國一制後就會安穩哂

提示: 違規內容已被屏蔽
香港好快變二,三線城市!

引用:
原帖由 DareDandy 於 2019-6-12 08:37 PM 發表

其實我都幾欣賞支共嘅洗腦,不過一隻手掌拍唔響,都要有樓主狗呢類喜歡做奴隸嘅畜牲先得

都幾期待遲啲樓主狗俾佢支持嘅支共捉去打靶時,樓主狗嘅表情會係點 ...
共產黨你驚佢有牙啊!傻仔黎架

引用:
原帖由 DareDandy 於 2019-6-12 08:37 PM 發表

其實我都幾欣賞支共嘅洗腦,不過一隻手掌拍唔響,都要有樓主狗呢類喜歡做奴隸嘅畜牲先得

都幾期待遲啲樓主狗俾佢支持嘅支共捉去打靶時,樓主狗嘅表情會係點 ...
唔好咬我啦
我怕痛

引用:
原帖由 三萬光年 於 2019-6-13 12:29 AM 發表

共產黨你驚佢有牙啊!傻仔黎架
毒果同犯民日日搞白色恐怖
由97前到而家
嚇死左好多人

引用:
原帖由 隨風隨緣 於 2019-6-12 08:30 AM 發表

到時反對派就會洗腦係政府問題
冇錯

昨天的暴亂,班政棍現在已取得大量愚民既支持票,可以再利用作遊行/眾籌,亦已搶夠票為來緊的選舉,應該未必會再動員去佔領!

但佢地今次都失算,估唔到警察會速戰速決(你看幾個傻仔辛辛苦苦掍了幾百舊磚都知啦,它們以為可以佔領幾星期)。

政棍們應該都不敢再玩得太大,一陣解放軍入場就一鑊熟,你估班政棍會走得切嗎!!

美英德就係利用香港去搞中國,搞得太盡又驚一國一制,從此無得玩! 佢地就冇得cap 水!!你估佢地真係關心民主咩!!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]