• 瀏覽: 47,289
  • 回覆: 535
  • 追帖: 6
+29
引用:
原帖由 form5 於 2019-6-12 12:02 AM 發表
老作加老屈,樓主都幾賤
不如咁啦, 呢句 "教育道德敗壞, 不知所謂校長及學校" 係我作之外

如果其他係我作, 我不得好死, 如果唔係你一世行衰運啦.

提示: 違規內容已被屏蔽
考試都叫人去罷課 有學生受傷 老師責任

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-12 12:09 AM 發表

不如咁啦, 呢句 "教育道德敗壞, 不知所謂校長及學校" 係我作之外

如果其他係我作, 我不得好死, 如果唔係你一世行衰運啦.9775892
不如甘,有老作就全家死,ok 嗎?

真係未聽過會有校長接聽...你起碼過左唔知幾多重訓導 主任 社工 但係校長一樣唔係SO9你...

今時今日就唔知LU

剛收到朋友訊息,
循道衛理聯合教會李惠利中學老師,
要求同學明天去添馬公園野餐,
而明天是學校考試時間,
仲要求家長簽同意書俾學生去-。

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-12 12:10 AM 發表

成篇野都係老作,家長授乜權啊?
但有一樣唔知你真唔知定扮唔知:校方人員舉行活動,雖要家長簽署作實

引用:
原帖由 x747x 於 2019-6-11 11:51 PM 發表

校長好廢!應該一聲令下,邊個老師,不論立場,煽動學生罷課,即炒或不獲續約。

尤其是考試期間叫學生暴動,即係推佢哋去死!
一個可以叫學生唔讀書同考試嘅所謂老師,鼓勵同學走去參與可能涉及暴力同犯罪行為嘅活動,佢邊有資格去教書呀。

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-12 12:10 AM 發表

成篇野都係老作,家長授乜權啊?
其實你返過學未?

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-12 12:06 AM 發表

正苦聯同地下社團總動員出擊,誓要明天通過二讀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]