• 瀏覽: 47,290
  • 回覆: 535
  • 追帖: 6
+29
考完試先玩

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-6-12 02:10 AM 發表

宜家班狗犬就係金鍾站攪梗年青人成排人扒牆搜身,盡情羞辱,係咪想引發暴動先,衰過大6囉,不如宵禁啦你啲仆街唔死無用專攪年青人
你可唔可以肯定聽日無人齊武器,完部都好和平示威先?你地都會講可能有人特登搞事破壞示威,比差人搜身係麻煩同令人討厭,但同時都係保障示威者同市民。忍讓一下啦,聽日後有可能好大件事,誰是誰非好快知。

引用:
原帖由 強大師 於 2019-6-12 02:11 AM 發表

你激到好似high咗嘢咁 唔夠講就話人奶共 咁激好易生can㗎  食藥啦 真係白痴冇得醫
我一 d 都唔激,只係好心平氣和咁講事實,你唔夠我講就唔俾我話你奶共,咁係冇用架
食藥啦 真係白痴冇得醫

日後大L 把交白卷,因為反政府,所以要比我升學。

做野做一半因為反政府,所以你唔可以炒。

基金佬輸晒你d強職金,因為反政府,所以你唔可以追究。

紅衛兵

引用:
原帖由 出入肉肉妹妹 於 2019-6-12 02:19 發表
又揾人扮校長同家長,以為同一個人分飾演三個角色就會有人聽唔出咩?
這個倒不用擔心,有名有姓,聲譽攸關,

若是假的,當事人、學校以及辦學團體必會第一時間澄清,

並且報警,追究造謠者責任。

引用:
原帖由 禁言先生 於 2019-6-12 02:21 AM 發表

你可唔可以肯定聽日無人齊武器,完部都好和平示威先?你地都會講可能有人特登搞事破壞示威,比差人搜身係麻煩同令人討厭,但同時都係保障示威者同市民。忍讓一下啦,聽日後有可能好大件事,誰是誰非好快知。 ...
風頭火勢,狗犬點屈都得啦,不如宵禁三讀啦,我都唔想見到暴動,年青人受傷,要被屈坐監,唔係—定有黑衣人攪事囉

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-11 11:50 PM 發表
【橙訊】《逃犯條例》修訂明日(12日)在立法會恢復二讀辯論,有團體發起罷工、罷市、罷課,獲不少人在網上響應。一段電話錄音今日在家長群組廣傳,為一名中一學生的家長與其中一間循道衛理中學校長的對話。該名家長稱,兒子回家後要求簽家長信允許明日參與罷課,並指是應老師要求,質疑學校鼓吹罷課。有教育團體表示,學校不應該主動允許學生參與罷課。

相關錄音長達6分40秒,該名家長向張姓校長表示,明 ...
如果係真,真係痴9綫

引用:
原帖由 kam0001 於 2019-6-12 02:22 AM 發表

我一 d 都唔激,只係好心平氣和咁講事實,你唔夠我講就唔俾我話你奶共,咁係冇用架
食藥啦 真係白痴冇得醫
又係傻人嚟 你覺得事實就做你嘅事 唔好唔同你一樣就話人奶共 柒少日啦 仲有唔好成日抄改句子呀 小學雞

引用:
原帖由 videowatcher3 於 2019-6-12 02:27 AM 發表

這個倒不用擔心,有名有姓,聲譽攸關,

若是假的,當事人、學校以及辦學團體必會第一時間澄清,

並且報警,追究造謠者責任。

...
非常欣賞你

蔡副局:妳要用教育條例罷免鼓吹學生罷課的教員,殺一警百~

學校有政治立場,唔中立,已經係錯.

所以話

泛民只剩下豬和中共臥底

罷課???太早了

引用:
原帖由 強大師 於 2019-6-12 02:31 AM 發表

又係傻人嚟 你覺得事實就做你嘅事 唔好唔同你一樣就話人奶共 柒少日啦 仲有唔好成日抄改句子呀 小學雞
又係傻人嚟 你覺得事實就做你嘅事 唔好唔同你一樣就唔俾話你人奶共 柒少日啦
仲有你冇權唔俾人抄改句子呀 小學雞

引用:
原帖由 世上只有…… 於 2019-6-12 02:30 AM 發表

如果係真,真係痴9綫
扮聲,又係一人扮三個

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]