• 瀏覽: 26,780
  • 回覆: 353
  • 追帖: 2
+8
利申:支持逃犯條例

但呢個政府真係太懦弱,永遠俾少數“人”渣兇兩野就收皮,23條如是,國教如是,只會長他人志氣滅自己威風,建制為選票可能又會驚死,所以我睇死今次政府跪硬

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?
引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-6-11 11:46 PM 發表

但呢個政府真係太懦弱,永遠俾少數“人”渣兇兩野就收皮,23條如是,國教如是,只會長他人志氣滅自己威風,建制為選票可能又會驚死,所以我睇死今次政府跪硬 ...
放心,無呢個機會

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-6-11 11:46 PM 發表

但呢個政府真係太懦弱,永遠俾少數“人”渣兇兩野就收皮,23條如是,國教如是,只會長他人志氣滅自己威風,建制為選票可能又會驚死,所以我睇死今次政府跪硬 ...
23條葉劉冇跪, 整個政府都冇跪
係田二五倒戈, 政府才唔夠票過.

不過都要插下政府屎忽, 成日俾人嘈兩野就鳩縮
東北又係咁, 填海又係咁
點強政勵治啊

俾在英國佬監粗黎啦

一係學新加坡, 鬧李光耀要捉入精神病院
立法BAN埋假新聞

政府今次一定唔可以跪底,今次再跪底會永不反身

已經引入外國勢力 中央必定插手 冇可能跪低 就算林鄭辭職 修例必定繼續 有任何立法會議員倒戈 今次必定冇運行

如果唔跪低 你跳樓

唔通過政府一定輸,通過咗政府有機會贏,所以政府一定要通過。

林鄭可能係四任特首中意志最堅定嗰個,
反而唔知自由黨會唔會再叛逃多一次,
如果再一次發生,我希望政府會繼續去馬,
睇下佢地啲黨員喺投票一刻會作出乜嘢選擇。

引用:
原帖由 nose 於 2019-6-12 12:39 AM 發表
唔通過政府一定輸,通過咗政府有機會贏,所以政府一定要通過。
呢樣野係人都知,但建制派太廢,跪低機會高

過就一定過到,不過迫佢細節上多D人權terms

香港要跟 新加坡 式管治才有運行

經過今次事件後香港會加速被邊緣化,我地普通市民會跟這班港獨、漢奸陪葬!

引用:

其實聽日如果多人肯罷工反修例,政府睇完情況,應該聽日下午宣布押後二讀,到星期四睇下市民有冇改變睇法唔再罷工,如果到星期四再多人罷工,咪又押後到星期五囉,如此類推

嗱唔好話政府唔聽民意喇

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]