• 瀏覽: 26,782
  • 回覆: 353
  • 追帖: 2
+8
一定要通過修例

一定要通過

引用:
原帖由 Karlching 於 2019-6-12 12:59 AM 發表
經過今次事件後香港會加速被邊緣化,我地普通市民會跟這班港獨、漢奸陪葬!
佔中畜岀現香港已死

前二波太敏感。

但這次我真想不到反對理由。

強勢點,更好。

一些惠港政策,一而再再而三被泛民阻礙,令香港進步減慢,反而被週邊城市追上。

提示: 違規內容已被屏蔽
解散立法會,天下太平

引用:
原帖由 stevenhendry 於 2019-6-12 01:01 AM 發表

其實聽日如果多人肯罷工反修例,政府睇完情況,應該聽日下午宣布押後二讀,到星期四睇下市民有冇改變睇法唔再罷工,如果到星期四再多人罷工,咪又押後到星期五囉,如此類推

嗱唔好話政府唔聽民意喇 ...
冇可能,而家係中央同泛民玩,林鄭只係棋子。若果跪低,即係中央都承認中國司法黑暗。儍咩!

跪你老母 你跪低 政府都未跪低 屌你

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2019-6-12 12:02 AM 發表
已經引入外國勢力 中央必定插手 冇可能跪低 就算林鄭辭職 修例必定繼續 有任何立法會議員倒戈 今次必定冇運行
你快D收左你果個青山出黎既兄弟皮先啦
日日俾佢出黎招搖撞騙

形勢都唔識,而家對手已經變咗係中央政府喇,你哋升 level 打大佬喇
中央咁就跪低,下次吹二百萬人散步鳩叫,香港咪可以獨立?正傻逼!

引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2019-6-11 11:46 PM 發表
利申:支持逃犯條例

但呢個政府真係太懦弱,永遠俾少數“人”渣兇兩野就收皮,23條如是,國教如是,只會長他人志氣滅自己威風,建制為選票可能又會驚死,所以我睇死今次政府跪硬 ...
有咩國家政府會向罪犯
逃犯跪低

奇蹟係唔會出現的

買定花生先

引用:
原帖由 我係Miss大佬 於 2019-6-12 12:58 AM 發表
香港要跟 新加坡 式管治才有運行
我都想…
但香港出名養廢人…
越南船民,南亞黨,大陸蝗…
新加坡移民全部社會精英…
香港移民全部R飯食精英…
船民俾聯合國拖數賴帳…
泛民就引入南亞黨…
建制就引入大陸蝗…
香港由頭都尾都無say😑

本來只真心為修法例,二月時台灣提出引渡要求,港府進行修例討論立法
現在已比中央趁機騎劫,要包含內地,
台灣知衰馬上話不會引渡
加上外力又趁機反對,以制中國,
已變成政治層面

現港府是騎虎難下,叫政府點跪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]