• 瀏覽: 154,348
  • 回覆: 10
  • 追帖: 5
+48
引用:
原帖由 123chung 於 2019-6-11 11:37 PM 發表

其實都唔明今日咁緊張做咩....係都聽日先易出事啦
攪到氣氛緊張曬
用吓思維啦,警方做得1000000000000000000000000000000%正確呀

6月9日已經搜出示威人士藏大量可殺人嘅自製武器

而呢兩日喺網上不斷有鼓吹聽日暴動、暴力、武襲行動,又鼓吹搶警槍,更鼓吹用燃燒彈、自製炸彈,仲話殺林鄭月娥全家

而呢啲行動通常係之前一日暗中運定武器、燃燒彈、自製炸彈、甚至槍械到準備郁手嘅地方附近,而家警察搜查及防備,係阻止及防備之前一日暗中運定武器、燃燒彈、自製炸彈、甚至槍械到準備郁手嘅地方附近,係保障所有人嘅安全呀

你自從喺馬版群埋獵人、黃先生、鴻三藏、lomond呢啲黃人後,就由藍變黃不特止,仲變到顛倒是非

引用:
原帖由 at01 於 2019-6-11 11:59 PM 發表

梗係今晚黎料啦
聽日朝早都開會啦
你等聽晚先過嚟就會太遲啊
樓主而家睇唔到是非架喇,俾人影響哂思維

引用:
原帖由 123chung 於 2019-6-11 11:37 PM 發表

其實都唔明今日咁緊張做咩....係都聽日先易出事啦
攪到氣氛緊張曬
睇吓點解啦
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0611_00822_001.html

警方做得1000000000000000000000000000000%正確呀

6月9日已經搜出示威人士藏大量可殺人嘅自製武器

而呢兩日喺網上不斷有鼓吹聽日暴動、暴力、武襲行動,又鼓吹搶警槍,更鼓吹用燃燒彈、自製炸彈,仲話殺林鄭月娥全家

而呢啲行動通常係之前一日暗中運定武器、燃燒彈、自製炸彈、甚至槍械到準備郁手嘅地方附近,而家警察搜查及防備,係阻止及防備之前一日暗中運定武器、燃燒彈、自製炸彈、甚至槍械到準備郁手嘅地方附近,係保障所有人嘅安全呀

你自從喺馬版群埋獵人、黃先生、鴻三藏、lomond呢啲人後,就由變哂色不特止,仲變到顛倒是非

引用:
原帖由 星際邊緣的劉火 於 2019-6-12 12:31 AM 發表

天叔系馬版見過你(系俾餅友攻擊多),估唔到你講野咁正路,已俾桃!
我一向係咁,極討厭憎恨反中亂港之徒

引用:
原帖由 Sun021212 於 2019-6-12 02:20 AM 發表

天叔我都極度憎恨反中亂港的人渣
其實若中國政權倒下,美國會第一時間殺哂班反中漢奸免留後患

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-6-12 02:21 AM 發表

死老坑死返大6啦,天叔真係天你老味呀
我睇你似新香港人多啲

我6代都係喺香港出世長大

引用:
原帖由 Sun021212 於 2019-6-12 02:26 AM 發表

天叔,聽日隻藍天堡馬點睇
位置馬

引用:
原帖由 Sun021212 於 2019-6-12 02:28 AM 發表
美國今次係咪轉移視線,然後等全世界注視集中在香港,直接禁制開伊朗波
自中共執政後,美國一直視中國係全球最大敵人

引用:
原帖由 supar08 於 2019-6-12 02:40 AM 發表

天兄。無知一問。
中共倒下。美國無對手,由香港自生自滅
不用殺
呢班人為錢都不如
俾人利用,到知時已太遲。

古代呢類人唔係傻咗就俾人捉 ...
嗰班反中之徒,連而家可以苟安,係因為中共威脅到美國,令美國唔可以肆無忌憚吞噬亞洲都唔知

引用:
原帖由 green2016 於 2019-6-12 11:31 AM 發表

香港最大問題係地小人多 😥
睇樓主嘅言論,就清楚見到樓主嘅真面目
https://news.discuss.com.hk/view ... amp;authorid=642169

引用:
原帖由 lindinwu 於 2019-6-12 11:30 PM 發表

過嚟新聞板撐你
今日美國官員對呢次香港暴動嘅說三道四,已經證明係美國主使黎智英策劃成個反修訂暴動

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]