註冊 登入

[本港新聞評論] 【不斷更新】政總及立法會一帶現場最新消息

聖 哈利路亞訟唱啦大家,集合大家嘅力量啊

回覆 引用 TOP

精選樓盤
引用:
原帖由 btatles 於 2019-6-11 11:11 PM 發表

支持殺人犯.呢班人渣.
反中反到上哂腦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jeffcheng34567 於 2019-6-11 11:17 PM 發表

但D差人連無辜既也照打呢
企得係嗰度同差人對峙都唔會係無辜啩

引用:
原帖由 jeffcheng34567 於 2019-6-11 23:17 發表

但D差人連無辜既也照打呢
無辜嘅點會去嗰度 仆街先去嗰度!

回覆 引用 TOP

而家播埋d福音 好似大戰前夕

引用:
原帖由 明日野性的老闆 於 2019-6-12 12:18 AM 發表

警方捉拿色狼很快。所以口罩年青人沒有用
警方可以查詢醫院和診所

大把車前卒受咗高層岑子杰巫孟靜感召 準備去衝擊警察..

我愛渣打金龍
引用:
原帖由 tomymt 於 2019-6-11 11:30 PM 發表

不如叫地鐵罷工好D!咁咪無人去包圍垃圾會囉。
金主話的士錢可以claim

引用:
原帖由 天下唯攻 於 2019-6-12 12:12 AM 發表

考試時間到啦,仲咁得閒去攪攪震?
罷考

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bwah 於 2019-6-12 12:21 AM 發表

而家播埋d福音 好似大戰前夕
往生咒

回覆 引用 TOP

如果打份工  有錢收 可理解
乜都無  死出去衝  托咩

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-6-12 12:21 AM 發表

企得係嗰度同差人對峙都唔會係無辜啩
100%唔會係無辜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tinnit 於 2019-6-12 12:22 AM 發表

大把車前卒受咗高層岑子杰巫孟靜感召 準備去衝擊警察..
快d我d花生凍晒

引用:
原帖由 hung718 於 2019-6-12 12:16 AM 發表

其實大家不斷玩火,記住共產黨係無恥的,你不斷升級激班大陸PK高官,佢可以一晚就可使香港冇晒自由,林鄭真係下得台,因共產放棄香港呢個城市,都唔想比台灣有錯覺,到時香港有錢果班當然走佬,冇錢果班就受到極權統治,但可能年輕人會開心點,樓市真的會趺了.
所以有時咩事都唔好去到最盡,最終自食其 果 ...
香港攪到下沉,乜會影響到大陸班高官心情咩? 你睇得自己咁高 ?
又妄想症發作,自己諗d嘢出黎嚇自己 ! 發神病 !
乜你識好多大陸高官咩?你又知人地諗乜? 你又知香港亂,會激親班大陸高官?

唔好咁自我中心啦,以為全世界都要在意你啦 !
你地未攪亂香港好似伊拉克咁囉,沒生產力.沒人開工,沒收入,沒嘢食....
你地又冇膽過關返內地, 攪死左香港, 內地d人偷笑就有, 點解會激氣呢?

回覆 引用 TOP

好邪 感覺不安

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。