• 瀏覽: 7,753
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
+5
全香港最驚既人未就係肥佬一個囉....
毒撚到佢呀, 要全香港人做佢擋箭牌......正自私仆街X家產 !
點解咁多傻西會被佢煽動到? 真可憐 !

我一定唔信中國會為左佢一條蛋散,而影響自己國際聲譽,再而影響接收台灣既可能性...
中國會因小失大咩? 打死都唔信中國政府會咁短視~

要攪死你班港毒撚,有幾難呢, 點解中國政府一直都唔攪你地?
你地呢班人有乜撚嘢本事呢? 唔好自視過高啦, 仆街 !

引用:
原帖由 clipperwood 於 2019-6-11 10:52 PM 發表
荔支英....大陸人........
維基俾黎智英改過哂啦

黎智英係1978年由大陸游水偷渡來港,唔係1960年咁早

1. 1960年時黎智英只有12歲,12歲細路點夠力氣同勇氣、亦冇可能知地游水偷渡來港

2. 黎智英游水偷渡來港前喺大陸已經取妻有過子女,喺1960年之前黎智英係一個未夠12歲嘅細路,點樣取妻生仔女呀?????????

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-6-11 11:20 PM 發表

維基俾黎智英改過哂啦

1. 1960年時黎智英只有12歲,12歲細路點夠力氣同勇氣、亦冇可能知地游水偷渡來港

2. 黎智英游水偷渡來港前喺大陸已經取妻有過子女,喺1960年之前黎智英係一個未夠12歲嘅細路,點樣取妻生仔女呀????????? ...
有d咁既事? 做人咁唔老實? 即係冇誠信啦 !

他似乎想挑釁中央政府,睇下條例過左後會唔會係第一個俾人引渡番大陸受審既香港人...
哎呀,條例好似唔引渡政治犯架喎...

佢間公司玩完都未到中共啦

引用:
原帖由 chulun8863 於 2019-6-11 10:42 PM 發表
黎智英文章最露骨、最煽動性、最令人不齒的還是在最後一段,他希望這場貿易戰將會令中國出現經濟和社會危機,令到中央政府倒台,屆時「這會賦予我們香港人喘氣的空間,讓我們在這次抗爭阻止修訂《逃犯條例》這惡法通過有成功的機會。香港同胞們,為了阻止惡法橫行,我們一定要同心協力行出來,趁佢病攞囥R!」

👹
中共不倒香港不會好
中共一倒人民幣變糞土

新聞來源連結:
http://paper.wenweip ...
毒果不倒香港不會好
毒果一倒班漢奸變糞土

咁多人死
點解唔見佢死呢 ...

肥佬黎係咪派美金嚟解放香港

如要移交罪犯上大陸,第一個一定是肥佬黎!

cia廢老棋子一隻

引用:
原帖由 讓球達人 於 2019-6-11 11:21 PM 發表

有d咁既事? 做人咁唔老實? 即係冇誠信啦 !
淨係以下呢樣已經證明維基嘅黎智英資料被竄改哂

黎智英係1948年出世,喺1960年時黎智英只有12歲,12歲細路點夠力氣同勇氣、亦冇可能知地游水偷渡來港

10年前維基嘅黎智英資料未被竄改前,當時係寫黎智英1978年由大陸游水偷渡來港

仲有,喺八十年代時tvb有一個訪問黎智英嘅特輯,當時黎智英自己話係1978年由大陸游水偷渡來港

引用:
原帖由 justkitty 於 2019-6-11 11:23 PM 發表
他似乎想挑釁中央政府,睇下條例過左後會唔會係第一個俾人引渡番大陸受審既香港人...
哎呀,條例好似唔引渡政治犯架喎...
肯定唔會拉佢上去, 100%絕對唔會 !
成日靠嚇,妖言惑眾........
拉佢一條廢柴,為乜 ? 都未收回台灣前, 唔會嚇親台灣攪到以後好難有計傾 !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
一地兩檢未又係一樣吹到大一大, 宜家又點呀? 未又係乜事都冇 !
97前未又係吹到香港周圍都坦克車,過左20多了,有冇呢 ?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
成日亂屈人,班友有沒出來道歉過 ?
屈完人一次,兩次,三次....多次......loop不停! 厚顏無恥 ! 一句道歉都無 !
我係香港人都頂唔撚順佢地~

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-6-11 11:20 PM 發表

維基俾黎智英改過哂啦

2. 黎智英游水偷渡來港前喺大陸已經取妻有過子女,喺1960年之前黎智英係一個未夠12歲嘅細路,點樣取妻生仔女呀????????? ...
可能佢同金正恩一樣,3歲識開車

引用:
原帖由 chulun8863 於 2019-6-11 10:42 PM 發表
黎智英文章最露骨、最煽動性、最令人不齒的還是在最後一段,他希望這場貿易戰將會令中國出現經濟和社會危機,令到中央政府倒台,屆時「這會賦予我們香港人喘氣的空間,讓我們在這次抗爭阻止修訂《逃犯條例》這惡法通過有成功的機會。香港同胞們,為了阻止惡法橫行,我們一定要同心協力行出來,趁佢病攞囥R!」

👹
中共不倒香港不會好
中共一倒人民幣變糞土

新聞來源連結:
http://paper.wenweip ...
藥智

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-11 10:47 PM 發表
咁肥佬黎有冇透露已故陳姓相士說他的晚年會是怎麼樣呢?
不得好死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]