• 瀏覽: 39,357
  • 回覆: 438
+14
搜唔梗要,不要亂屈人

保障市民安全,多D截查可疑人物,咪鬼成日抄牌啦

怪警察唔怪暴徒

香港幾時會有辱警罪? 

金鐘幾時變左天安門

引用:
原帖由 33Chris 於 2019-6-11 11:33 PM 發表
星期日晚有咁多暴力事件,呢兩日又有咁多死亡恐嚇,比着以前,嗰班泛民議員做下樣都會出嚟譴責下, 係咁以話 希望大家要冷靜, 唔贊成用暴力之類呢樣嗰樣。但係今次至乎佢哋連呢啲假面具都唔帶, 赤裸裸咁支持暴力, 有暴徒打傷警察唔出聲, 連警察安檢都要出嚟咗頭阻勢 ,全力助攻,希望聽日有人哋啲仔女出黎玩暴力咁樣。 睇嚟今次美國真係響佢哋落咗最後通牒, 曬曬冷盡地一煲,搞唔掂就以後冇狗糧食:smile_39 ...
明天之後咩都唔洗講了

楊岳橋先生有無鬧佢外父黑警死全家呀?

引用:
原帖由 HongWu 於 2019-6-11 11:37 PM 發表
保障市民安全,多D截查可疑人物,咪鬼成日抄牌啦
唔亂泊車點會俾人抄牌?

維持治安警察的本分,如果有危險物品引起混亂或意外又話警察冇用雙重標準

引用:
原帖由 walkera2006 於 2019-6-11 11:06 PM 發表
香港變咗大陸新疆一樣,差佬隨便通街搜查路過市民
你係想學美國D警察咁開槍就算?

引用:
原帖由 MarkIV 於 2019-6-11 10:41 PM 發表
只許議員搶手機,不准警察搜查?
犯罪飯民放生孖寶$派彩$10.1

引用:
原帖由 rambotan2008 於 2019-6-11 11:29 PM 發表

老屈無極限,你遇差佬查你都小心呀,記得嚮朵我係賣港賊就—定無事
我行得正,企得正,光明正大,有乜好驚?何況我都老了,近十年都無俾警察查過!我都好想再睇佢地查完我,知道咗我嘅工作之後又要唔好意思咁俾我走嘅表情!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]