• 瀏覽: 39,324
  • 回覆: 438
+14
警察已敗走,習總已派解放軍了

引用:
原帖由 kenneth6 於 2019-6-11 11:23 PM 發表

在這迷信,歪理,謡言當道的世界,
打警察都可以扭曲為正確,
當政府,記者,老師甚至家長也怕事不把關,甚至助紂為弱,下一代只有自求多福

諗深一層,
香港政棍毒媒 其實重恐怖過 共産黨,
無發生嘅嘢(拉政冶犯),已經預先屈定政府大陸,仲要馬上定罪,行刑( 暴徒至愛的罷工罷課 ,衝擊港元, 堵塞馬路 ,打差人)
你話 ...
議員為選票,生果報為錢都係一q樣咁衰

楊岳橋,四眼柒頭,出街睇車

都是為了你安全,全部市民安全。如果有暴徙趁亂,攜帶手槍炸彈等攻擊性武器點算?

星期日晚有咁多暴力事件,呢兩日又有咁多死亡恐嚇,比着以前,嗰班泛民議員做下樣都會出嚟譴責下, 係咁以話 希望大家要冷靜, 唔贊成用暴力之類呢樣嗰樣。但係今次至乎佢哋連呢啲假面具都唔帶, 赤裸裸咁支持暴力, 有暴徒打傷警察唔出聲, 連警察安檢都要出嚟咗頭阻勢 ,全力助攻,希望聽日有人哋啲仔女出黎玩暴力咁樣。 睇嚟今次美國真係響佢哋落咗最後通牒, 曬曬冷盡地一煲,搞唔掂就以後冇狗糧食

查你個春袋就可以say no 。查你個袋就快快打開。

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2019-6-11 10:55 PM 發表
警察有權搜查任何可疑人仕
咁能有道理
使能死狗咁收隊

人贓並獲, 理論D乜?

好人好者戴乜口罩,有病就唔好出街,身有屎

支持罪犯逃犯

香港人攪咁乜

引用:
原帖由 taiman0303 於 2019-6-11 11:31 PM 發表
查完身份証,搜完身。
咪俾人走啦,做嘜要企定定唔俾走。
咁樣係非法禁固
人地有話唔比你走咩,on q。

問題係搜完吾比走,警察當係震懾、但網傳就另一個觀點!

柒岳又嚟"強力部門"定"坐監人生更精彩"?

佢唔笑, 但我笑到仆街呢, 想中佢兩除.
引用:
原帖由 Fresa 於 2019-6-11 11:28 PM 發表

呢條片經典野 wo! 師兄識貨,講完可以唔笑個下真係幾好演技

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2019-6-11 23:30 發表
呢個柒頭唔死都冇用,叫人坐監人生更精彩;叫佢個老婆去做雞也可體驗社會深層次茅盾
直接同外父講黑X死全家咪得

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]