• 瀏覽: 39,403
  • 回覆: 438
+14
引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2019-6-11 10:40 PM 發表
多名警員在金鐘港鐵站內截查乘客身份證,以及搜查市民袋內的物品,引起市民不滿,有市民聚集不滿警方做法,與警員對罵。

Well done 香港警察
班人樣衰到

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/%E9%87%91%E9%90%98%E7%AB%99%E5%B8%82%E6%B0%91%E8%81%9A%E9%9B%86%E4%B8%8D%E6 ...
支持警察執行職務

快D去問一問你外父先

香港變咗大陸新疆一樣,差佬隨便通街搜查路過市民

引用:
原帖由 潮水西流 於 2019-6-11 10:52 PM 發表
已完有權搜市民袋內物品?
係議員有權搶手機,警員冇權力搜可疑人身

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-11 11:05 PM 發表

專烚D手無吋鐵學生!
搜身叫恰

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-11 11:03 PM 發表
點解唔直接踩上向生屋企搜查武器?
唔好咁9唔搭8啦,

引用:
原帖由 willy222 於 2019-6-11 10:48 PM 發表
有乜投訴返去同老婆講,睇你外父有乜反應。
陽具橋有冇話黑警死全家呀?

一堆刁民
六四真係有道理

楊岳橋呢件矮仔漏口畜牲人渣,為上位無所不用其極

註 : 崩口人忌崩口碗,楊岳橋最怕人話佢矮仔漏口

警察截查幾時變左不合理舉動架???

佢地就和理非光環加身!之後就留比想搞事嘅傻仔自由發輝関人西事
引用:
原帖由 民主雨傘鬥士 於 2019-6-11 10:55 PM 發表
和理非非的民主派,必須保護勇武暴力青年!

附件

20170113_c8f6a1b11131132fb1bbMWatRpUdUOWH.jpg(41.88 KB)

20170113_c8f6a1b11131132fb1bbMWatRpUdUOWH.jpg(41.88 KB)

警察做事要議員教?議員正一狗捉老鼠,警察去搜查吓其實都好嘅,起碼可以防止罪案發生先啦!我都想D警察喺我家附近多D巡邏啦!

引用:
原帖由 澳門人人收一皮 於 2019-6-11 11:03 PM 發表
點解唔直接踩上向生屋企搜查武器?
你肯報警,警察一定會去搜查

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]