• 瀏覽: 39,384
  • 回覆: 438
+14
有一班人
其實對香港完全冇貢獻

唯一搵到自己生存價值就係參加呢啲遊行示威非法集會

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-11 11:47 PM 發表

警察通例係話警員要有合理懷疑某人犯了什麼刑事罪行和身上可能有什麼違禁品,才可以搜身。
差佬最後乜都搜唔到,最後*道歉*收隊。
特事特辦拉 大佬

值得一讚。
似乎警方學懂怎擴大地預防危險份子。
比只守在某地方,對著一班已帶口罩的暴徒好好多。

_

查你咪查你囉
好出奇呀

引用:
原帖由 at01 於 2019-6-11 11:48 PM 發表
有一班人
其實對香港完全冇貢獻

唯一搵到自己生存價值就係參加呢啲遊行示威非法集會
呢班人引佢落西九高鐵站中國海關果層,一車送回勞改拉 佢魯味

呢班犯民狗叫d青年去沖,成班人渣就响後面睇戲食花生,有冇見過班畜生自己去沖,無奈有班後生仔咁on 9走去沖,比人利用都唔知柒下柒下

引用:
原帖由 cryingwife 於 2019-6-11 11:50 PM 發表

唔緊要,警員特事特辦,Facebook live 亦無限forward
live 都夠, 大家做事,搜到罪証就拉人,支持

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2019-6-11 11:47 PM 發表

而家呢個非常時期,警方係緊張D,搜下身都唔得?

你英美如果收到風會有恐怖襲擊,人地搜身無香港警察咁斯文添!
唔搜又點治三合會同暴民

附件

Screenshot_20190611_153556_com.tencent.mm.jpg(173.16 KB)

引用:
原帖由 ookkman 於 2019-6-11 11:49 PM 發表

呢班人引佢落西九高鐵站中國海關果層,一車送回勞改拉 佢魯味
話去祈禱會

好明顯就係帶個假面具
留到最後玩佔領中環2.0

咁多祈禱會唔去係要去金鐘呢個?

意圖未免太明顯啦

成班都低9能,係網上亂9咁吹,又話放火又倒油,係警察見倒都嚴陣以待啦

引用:
原帖由 airyou 於 2019-6-11 11:50 PM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=0gWayPuINpI
死開拉 曲街垃圾會已完羊9橋

正明班暴徒係有岳議員睇。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]