• 瀏覽: 51,785
  • 回覆: 386
  • 追帖: 1
+5
活該。

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-6-11 07:50 PM 發表
香港特區政府將修訂《逃犯條例》而引發了6月9日的大遊行,據民陣指當日全港有逾100萬市民上街齊聲反對,而作為有線新聞記者,被網民譽為是該台「新聞部男神」的黃浩賢(Edwin) ,亦有在現場進行採訪的工作。原本和平的遊行,到晚上卻爆

可惡我男神bb被人打!
好彩無比人污辱咋嗚嗚

新聞來源連結:
ht ...
有線新聞記者黃浩賢同梁天琦一隊,大陸出世,大陸移民

即時打七距添呀!!同01班妓者一能樣!妖言惑眾!不能知所謂!

拉L晒呢D攪事既警察啦,仲一定要重判

男神哈哈哈哈

引用:
原帖由 angux123123 於 2019-6-11 07:57 PM 發表
記者係要識走位, 第一日出黎做?
唔係衝入班暴徒中間扮記者

體育記者使唔使衝入場中心先做到報導/影相?
佔畜都係低低地既??
呢啲硬照真係信唔過

奴偉聰:當時事主話急尿,警員只係幫事主摙住先

引用:
原帖由 discuss-5 於 2019-6-11 08:18 PM 發表
男神哈哈哈哈
呢個有線記者係大陸新移民,同梁天琦一樣

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-6-11 07:50 PM 發表
香港特區政府將修訂《逃犯條例》而引發了6月9日的大遊行,據民陣指當日全港有逾100萬市民上街齊聲反對,而作為有線新聞記者,被網民譽為是該台「新聞部男神」的黃浩賢(Edwin) ,亦有在現場進行採訪的工作。原本和平的遊行,到晚上卻爆

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時娛樂/339275/%E ...
你睇條契弟個樣幾撚契弟?又屈警察?去死啦冚家鏟 !

係電視都冇見過佢!識佢老鼠!

引用:
原帖由 天外有天slm 於 2019-6-11 08:15 PM 發表

有線新聞記者黃浩賢同梁天琦一隊,大陸出世,大陸移民
然而佢比你更愛香港

你當時在場係咪做緊採訪,有冇cam 影住你;冇你就係暴民,比人打都係抵撚死啦

引用:
原帖由 chaolininin 於 2019-6-11 08:01 PM 發表
叫你離開,仲要行前阻撚住
點解要記者離開?

爛仔係指班黃廢,縱火,用雜物欄馬路,向警察掟硬物,完全到位

引用:
原帖由 至愛老輝2 於 2019-6-11 08:22 PM 發表

你睇條契弟個樣幾撚契弟?又屈警察?去死啦冚家鏟 !
題外,點解唔係至愛老輝1?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]