• 瀏覽: 51,709
  • 回覆: 386
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 brian2921 於 2019-6-11 10:26 PM 發表
就如聲稱遊行既律師老師都唔係好人
但做得老師嘅一定係正人君子,唔同果班只為利益既偽君子,
甚麼保皇黨、愛港之聲....etc假仁假義,無維穩費俾睇班垃圾做唔做?...

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-6-11 07:50 PM 發表
香港特區政府將修訂《逃犯條例》而引發了6月9日的大遊行,據民陣指當日全港有逾100萬市民上街齊聲反對,而作為有線新聞記者,被網民譽為是該台「新聞部男神」的黃浩賢(Edwin) ,亦有在現場進行採訪的工作。原本和平的遊行,到晚上卻爆

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時娛樂/339275/%E ...
幅相呀蛇係咪揸佢賓周?

我覺得香港警察打得d暴徒太輕,姐手姐腳。應該出來力d

未開槍已經好克制啦 

引用:
原帖由 猿渡翼 於 2019-6-11 10:30 PM 發表

但做得老師嘅一定係正人君子,唔同果班只為利益既侰偽君子保皇黨...
老師唔駛出糧就正人君子, 老師都係誤人子弟

引用:
原帖由 cvcv105 於 2019-6-11 10:28 PM 發表
有無問番佢點睇個警察俾人打踢到成面血?
關個記者咩事?

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-6-11 07:54 PM 發表

咁個學生都被揸jj有餘?
黑警擺正牌摸j

引用:
原帖由 怒風 於 2019-6-11 10:26 PM 發表
記者大晒?兵荒馬亂理得你乜人丫,人地戰地記者去採訪都預左無命,你出得去都預左會受傷啦,低B仔,驚就唔好出去,真係香港特別多自以為是嘅傻仔。 ...
有 d 根本自恃記者身份, 借採訪專登阻住警方做野, 點解咁做?因為某些記者有立場囉

引用:
原帖由 最愛陶公子2015 於 2019-6-11 10:32 PM 發表

關個記者咩事?
佢話警察打人,咁都要睇下佢對有警察受傷點睇,凡事要睇兩面。

“黑警”呢個金漆招牌,你估係流嘢?

新聞報導咪話有發現「假記者證」既,記協係咪好應該詐家依都出黎譴責一下呢!

打得少!

老屈警察, 可恥

引用:
原帖由 猿渡翼 於 2019-6-11 10:30 PM 發表

但做得老師嘅一定係正人君子,唔同果班只為利益既侰偽君子保皇黨...
做得老師嘅一定係正人君子
細路, 自己去網上搵下老師犯法新聞, 尤其係風化案

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]