• 瀏覽: 51,734
  • 回覆: 386
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 hanabi221 於 11/6/2019 19:50 發表
香港特區政府將修訂《逃犯條例》而引發了6月9日的大遊行,據民陣指當日全港有逾100萬市民上街齊聲反對,而作為有線新聞記者,被網民譽為是該台「新聞部男神」的黃浩賢(Edwin) ,亦有在現場進行採訪的工作。原本和平的遊行,到晚上卻爆

可惡我男神bb被人打!
好彩無比人污辱咋嗚嗚

新聞來源連結:
ht ...
再嘈屈你賓周襲警

引用:
原帖由 男E 於 2019-6-11 07:53 PM 發表
冇事就係事威者, 有事就係記者

引用:
原帖由 122003 於 2019-6-11 07:53 PM 發表
以後示威,揸咪攞Cam等於有免打金牌
將心比己,打份工者,又要打又要殺,講野比 d良心丫

有事就記者,冇事就暴徒

人哋互片緊你夾中間就冇得怨啦!你要鬧就鬧邊個撩交打先

引用:
原帖由 猿渡翼 於 2019-6-11 10:11 PM 發表
有相為証告條差佬啦
告佢非禮!

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-6-11 07:50 PM 發表
香港特區政府將修訂《逃犯條例》而引發了6月9日的大遊行,據民陣指當日全港有逾100萬市民上街齊聲反對,而作為有線新聞記者,被網民譽為是該台「新聞部男神」的黃浩賢(Edwin) ,亦有在現場進行採訪的工作。原本和平的遊行,到晚上卻爆

可惡我男神bb被人打!
好彩無比人污辱咋嗚嗚

新聞來源連結:
ht ...
https://youtu.be/zffGd8RQhTA

引用:
原帖由 hanabi221 於 2019-6-11 07:50 PM 發表
香港特區政府將修訂《逃犯條例》而引發了6月9日的大遊行,據民陣指當日全港有逾100萬市民上街齊聲反對,而作為有線新聞記者,被網民譽為是該台「新聞部男神」的黃浩賢(Edwin) ,亦有在現場進行採訪的工作。原本和平的遊行,到晚上卻爆

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時娛樂/339275/%E ...
在這迷信,歪理,謡言當道的世界,
打警察都可以扭曲為正確,
當政府,記者,老師甚至家長也怕事不把關,甚至助紂為弱,下一代只有自求多福

諗深一層,
香港政棍毒媒 其實重恐怖過 共産黨,
無發生嘅嘢(拉政冶犯),已經預先屈定政府大陸,仲要馬上定罪,行刑( 暴徒至愛的罷工罷課 ,衝擊港元, 堵塞馬路 ,打差人)
你話係唔係?

引用:
原帖由 猿渡翼 於 2019-6-11 10:13 PM 發表

就如警察着咗件制服都未必係好人,咩叫有牌爛仔....
就如聲稱遊行既律師老師都唔係好人

記者大晒?兵荒馬亂理得你乜人丫,人地戰地記者去採訪都預左無命,你出得去都預左會受傷啦,低B仔,驚就唔好出去,真係香港特別多自以為是嘅傻仔。

記者係大晒架,在示威現場走來走去,示威者及警方都唔應該掂到佢哋

其實記者咁矜貴,就唔好再去d示威現場啦,坐office作多兩篇文咪算囉!

Cls

有無問番佢點睇個警察俾人打踢到成面血?

投訴個差佬拎條jj去驗傷,影相做上網, 公眾有知情權

引用:
原帖由 anti_hkd65 於 2019-6-11 10:16 PM 發表
黑警冚家亡…
黃絲賣國賊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]