• 瀏覽: 2,437
  • 回覆: 16
好欣賞香港咁多人出黎阻止惡法通過,但係。。。。。。?如題

引用:
原帖由 六七咖哩館 於 2019-6-9 11:06 PM 發表
好欣賞香港咁多人出黎阻止惡法通過,但係。。。。。。?如題
一單六四, 佢地判左大陸死刑啦, 點講佢地都唔信大陸近年改進左好多, 而且好想趁呢次修例將逃來港的貪官一網打盡。
班傻其實係幫佢地脫身而遊行, 被人利用左都唔知。

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-6-10 11:52 AM 發表

一單六四, 佢地判左大陸死刑啦, 點講佢地都唔信大陸近年改進左好多, 而且好想趁呢次修例將逃來港的貪官一網打盡。
班傻其實係幫佢地脫身而遊行, 被人利用左都唔知。 ...
真係改進咗?
都好似有幾多個維權律師比人判刑喎
BTW想知香港依家到底有邊個貪官走咗落嚟?

引用:
原帖由 天機算 於 2019-6-12 02:50 AM 發表

真係改進咗?
都好似有幾多個維權律師比人判刑喎
BTW想知香港依家到底有邊個貪官走咗落嚟?
2015年被判罪的維權律師最高刑期都只係4年半, 現在差不多要釋放出來。
林鄭早已向各界讓步將原本犯5年刑期的的罪行, 提高至犯7年的重罪才會被引渡, 只是毒果隻字不提
就佔中九男女為例, 最刑罰那個都只是判十多個月又怕乜呢? 況且牠們又不是在大犯案, 除非佢地諗住出獄後要北上跟放監的維權律師會合進行顛覆。否則又怕乜呢?
到底有邊個貪官走咗落嚟? 你問本版嘅黃版友回頭太文啦, 係佢爆出來的

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-6-12 09:33 AM 發表

2015年被判罪的維權律師最高刑期都只係4年半, 現在差不多要釋放出來。
林鄭早已向各界讓步將原本犯5年刑期的的罪行, 提高至犯7年的重罪才會被引渡, 只是毒果隻字不提
就佔中九男女為例, 最刑罰那個都只是判十多個月又怕乜呢? 況且牠們又不是在大犯案, 除非佢地諗住出獄後要北上跟放監的維權律師會合進行顛覆。否則又怕乜呢?
到底有邊個貪官走咗落嚟? 你問本版嘅黃版友回頭太文啦, 係佢爆 ...
有無讀過書
知唔知咩叫今日割五城明日割十城
政府依家改做7年都係怕大劉司法覆核
你點知三年之後唔會改低刑期?
中共羅織罪名你未見過?
趙連海因爲個仔飲三鹿搞到結石
想尋求公道都可以判做尋釁滋事
只要黨認為你犯罪你就坐梗

引用:
原帖由 天機算 於 2019-6-12 11:47 AM 發表

有無讀過書
知唔知咩叫今日割五城明日割十城
政府依家改做7年都係怕大劉司法覆核
你點知三年之後唔會改低刑期?
中共羅織罪名你未見過?
趙連海因爲個仔飲三鹿搞到結石
想尋求公道都可以判做尋釁滋事
只要黨認為你犯罪你就坐梗 ...
趙連海幾多個仔?
你地夠話大陸新聞封鎖啦, 但又會有咁多呢啲視頻俾你地睇到嘅?
你又點知三年之後一定會改低刑期?

https://www.youtube.com/watch?v=um9CUTZ6vGw

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-6-12 11:57 AM 發表

趙連海幾多個仔?
你地夠話大陸新聞封鎖啦, 但又會有咁多呢啲視頻俾你地睇到嘅?
你又點知三年之後一定會改低刑期?

https://www.youtube.com/watch?v=um9CUTZ6vGw ...
因為你依條係youtube link.....
不如你上騰訊睇下搵到咩?
你話無新聞封鎖?
你依家試下上百度打香港遊行睇下搵到啲咩?
就係因為未知會唔會。。。
08果陣夠有普選
中英聯合聲明依家直情叫歷史文件

引用:
原帖由 天機算 於 2019-6-12 12:01 PM 發表

因為你依條係youtube link.....
不如你上騰訊睇下搵到咩?
就係因為未知會唔會。。。
08果陣夠有普選
中英聯合聲明依家直情叫歷史文件
08普選你該找犯民算賬。
咁究竟趙連海有幾多個仔呢?

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-6-12 12:08 PM 發表

08普選你該找犯民算賬。
咁究竟趙連海有幾多個仔呢?
你都有問題
人大常委否決問泛民做咩?
佢有幾多個仔同尋釁滋事有咩關係?
你係百度搵到香港遊行未?
係咪圖文並茂????
有冇封鎖新聞?????

引用:
原帖由 天機算 於 2019-6-12 12:14 PM 發表

你都有問題
人大常委否決問泛民做咩?
佢有幾多個仔同尋釁滋事有咩關係?
你係百度搵到香港遊行未?
係咪圖文並茂????
有冇封鎖新聞????? ...
08普選犯民當年人強馬壯人數多過建制, 竟然放棄投票, 所以被選民唾棄, 變成今天人數少過建制。
趙個仔在視頻好精神不似生結石, 令人懷疑趙真的是尋釁滋事才被判刑, 所以我要問清楚佢究竟有多個仔?
百度? 你地又話大陸網媒信唔過嘅, 我少上
有新聞封鎖就好啦, 免得內地逃犯知道香港係逃犯天堂走晒落

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-6-12 12:22 PM 發表

08普選犯民當年人強馬壯人數多過建制, 竟然放棄投票, 所以被選民唾棄, 變成今天人數少過建制。
趙個仔在視頻好精神不似生結石, 令人懷疑趙真的是尋釁滋事才被判刑, 所以我要問清楚佢究竟有多個仔?
百度? 你地又話大陸網媒信唔過嘅, 我少上
有新聞封鎖就好啦, 免得內地逃犯知道香港係逃犯天堂走晒落 ...
4月26日,第十屆全國人大常委會第九次會議審議通過《全國人民代表大會常務委員會關於香港特別行政區2007年行政長官和2008年立法會產生辦法有關問題的決定》。按照決定,2007年的行政長官不會由普選產生,2008年的立法會選舉半數由普選產生,另外一半由功能組別產生,這個決定令香港政制邁向全面普選再被拖延。8月立法會選舉期間,民建聯參選人蔡素玉曾在香港電台的選舉論壇中表示:「民建聯是最有誠信的,我們是支持07/08(雙普選)的,要在政綱上。」最後民建聯跟隨中央的立場。
係咪唔識字??
你都唔似有病啊。。。可惜。。。。。
幾萬人下一代因為奶粉有問題導致身體受害,維權遭打壓,你又可以當睇唔到。香港人好耶!!
百度唔係媒體,係搜索引擎,要多讀書!!!
新聞封鎖?鋼筋短樁睇唔到,香港遊行睇唔到,你地最叻就係扮鴕鳥
去北韓住咪咩都唔洗知囉

引用:
原帖由 天機算 於 2019-6-12 12:44 PM 發表

4月26日,第十屆全國人大常委會第九次會議審議通過《全國人民代表大會常務委員會關於香港特別行政區2007年行政長官和2008年立法會產生辦法有關問題的決定》。按照決定,2007年的行政長官不會由普選產生,2008年的立法會選舉半數由普選產生,另外一半由功能組別產生,這個決定令香港政制邁向全面普選再被拖延。8月立法會選舉期間,民建聯參選人蔡素玉曾在香港電台的選舉論壇中表示:「民建聯是最有誠信的, ...
支聯會年年靠64籌左咁多錢, 可有一分毫送到天安門母親手上? 可有為因奶粉有問題導致身體受害的幼兒提供過援助?
外國勢力咁中意輸入顏色革命, 花費巨大收買漢奸, 可有將錢去援助過這些人?
你醒下啦

引用:
原帖由 劉婕 於 2019-6-12 12:56 PM 發表

支聯會年年靠64籌左咁多錢, 可有一分毫送到天安門母親手上? 可有為因奶粉有問題導致身體受害的幼兒提供過援助?
外國勢力咁中意輸入顏色革命, 花費巨大收買漢奸, 可有將錢去援助過這些人?
你醒下啦 ...
答唔到又轉移視線
國家好耶!!
這是正式錄用的5毛嗎??

引用:
原帖由 天機算 於 2019-6-12 01:12 PM 發表

答唔到又轉移視線
國家好耶!!
這是正式錄用的5毛嗎??
共產黨邪惡都係你地唱片跳線唱左廿年了, 又要喺共產黨統治之下生活, 又要反, 黃衞兵思覺失啦你地

呢條叫好法!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]