• 瀏覽: 2,315
  • 回覆: 23
+4
【21:37】民陣宣布,遊行人數為103萬人。

圖1之1 - (馮凱鍵攝)

【21:37】民陣宣布,遊行人數為103萬人。

【18:57】民陣今午(9日)舉行反對《逃犯條例》修訂遊行,警方傍晚表示,以離開維園計有15.3萬人參與遊行。

103萬人參于

香港人好波,加油

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/ins/港聞/article/20190609/s00001/1560077632038/【逃犯條例-反修例遊行】民陣-遊行人數103萬-警-離開維園計15-3萬人

700萬人遊行,整餅波下台,色況香洲洲長黃癡瘋

8個香港人有1個去左遊行。笑死人。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2019-6-9 10:04 PM 發表
人龍🔟公里⋯傳往世界各地
人龍2:30開始起步,晚上7:30龍尾還在維園,人潮如海,香港人加油

我收到外國朋友來的信息,話佢地媒體報導Hk有 120 萬人上街!佢哋真係好努力幫HK人喎

黑警專作細數字,話得24萬喔

3km長25m闊面積75000m2,130萬人係咩概念??讀得書少! 唔明!!

100幻人行過軒尼詩道,以5 6小時行3公里多啲速度

103幻,信果個都低 b

仲未有野睇既?

民陣思維應該系咁,

A:今日新聞稿點寫好呀
B:未出發前幾日已經吹大左話最少50W人,今日最多寫80W左右
A:80萬都系6位數,好似無羊效果同話題
B:咁妳想點呀?
A:寫100W拉,7位數,妳見到個標題都哇一聲拉
B:玩咁大,妳當香港人傻架,無人會信架
A:塞錢入妳袋拉,真定假唔重要反正又無第3方去核實,只要聽日蘋果A1大大個頭版,D議員出來講幾句野,D後生無腦既就信到十足十架拉仲自動FORWARD出去,壹傳十,十傳百,好容易控制架
B:OK明白,咁寫100W好似太假,要唔要加個零頭?
A:求其拉,寫103W拉,我BOOK左右高鐵趕住去深圳DISCO,快D寫好趕住收工呀

引用:
原帖由 qq338 於 2019-6-9 10:13 PM 發表
我收到外國朋友來的信息,話佢地媒體報導Hk有 120 萬人上街!佢哋真係好努力幫HK人喎

唔L係化, 縮水咁多???

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]