• 瀏覽: 3,472
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
+3
「速龍小隊」專打暴徒維護法紀 !

引用:
原帖由 tomymt 於 2019-6-9 08:38 PM 發表
從電視看來係人太多,到依家未行晒!
行晒龍尾,準備明日食埋早餐返工返學。

引用:
原帖由 judylam651 於 2019-6-9 09:58 PM 發表
「速龍小隊」專打暴徒維護法紀 !

點解唔出水砲車

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-6-9 10:01 PM 發表

點解唔出水砲車
得五隻口罩廢青,唔洗出住...

引用:
原帖由 WPQT1968 於 2019-6-9 10:01 PM 發表

點解唔出水砲車
架車可能只用來演習和展覽用!

本土憤青忌借政治出位做明星,不知道世間險惡。

引用:
原帖由 kopandem 於 2019-6-9 08:49 PM 發表
呢D儍仔冇腦太搏命為乜?知唔知林鄭與泛民大春袋打龍通?大家都係做戲為各自主人交代,私底下老友鬼鬼,點會再傷和氣,修例通過也是無牙老虎,北京再蠢也不會過五關斬六將要求引渡犯人北上咁麻煩。講真,謀殺犯好難逃港,逃港基本是經濟罪犯,對於經濟大案罪犯,北京自然有辦法泡製逼北上,所以話逃犯修例內地十年八年也唔會用一次。依家修例主要是顯示北京主權,送台可以點解送中不可以?港獨分子目的也是要打擊中央對港主權,儍 ...
中港唔係不嬲都有交換逃犯嫁咩?

唔明仲乜要另立新法

幾時發催淚彈?

社民連副主席陳皓桓呼籲市民繼續沿遊行路線向前行,引起遊行人士不滿,期間有人叫囂並向陳皓桓投擲物品

笑點係度,係咪分贓唔勻

警員只係施放胡椒噴劑就敗走,香港傑青真係冇 L 用

警察有哂經驗   班口罩仔妄想有第二次佔中

呢班仆街只係想搞事.
點解要戴口罩? 怕被點相? 再被起底?

遊行又搞乜野佔領呢? 神話中的一百萬人有幾多包括呢類抽水份子呢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]