• 瀏覽: 1,122
  • 回覆: 21
鬼國
送錢比我都唔去

美國既槍擊案
又豈止洛杉磯呢 ...

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-6-9 09:40 AM 發表
美國洛杉磯最近槍擊案不斷發生,6月6日中午在聖蓋博市有人持槍向10號高速公路來往車輛不斷掃射,同日晚洛杉磯市中心也發生了...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190609/photo/bkn-20190609000131981-0609_00972_001_01b.jpg?20190609024531

擔乜嘢心? 擺明係地獄鬼蟈都仲要送羊入虎口!:lc ...
同意

只有那些漢奸走狗假西才會不斷送子女家屬財產去地獄國

引用:
原帖由 lovecpc 於 2019-6-9 09:44 AM 發表

同意

只有那些漢奸走狗假西才會不斷送子女家屬財產去地獄國
你死啦你,你講中共班大佬係漢奸走狗,送中過左你仲唔死,
啊唔係,你本來就係內地,小心被消失

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2019-6-9 09:42 發表
鬼國
送錢比我都唔去
冇資格去當然大力唱衰佢啦

引用:
原帖由 dditto 於 2019-6-9 10:13 發表

你死啦你,你講中共班大佬係漢奸走狗,送中過左你仲唔死,
啊唔係,你本來就係內地,小心被消失
呢堆先至係曲線借外國勢力反中央嘅破壞份子。

引用:
原帖由 自脫胸罩屈非禮 於 2019-6-9 09:40 AM 發表
美國洛杉磯最近槍擊案不斷發生,6月6日中午在聖蓋博市有人持槍向10號高速公路來往車輛不斷掃射,同日晚洛杉磯市中心也發生了...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20190609/photo/bkn-20190609000131981-0609_00972_001_01b.jpg?20190609024531

擔乜嘢心? 擺明係地獄鬼蟈都仲要送羊入虎口!:lc ...
那就快d走啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]