• 瀏覽: 10,907
  • 回覆: 360
+5
軍艦走私運奶粉(非人道救援情況下)功能,世界獨有,人民解放軍又一次世界第一! 厲害!

望到這些不太道德的文章,會想,思想上為何會這般悲涼,去澳洲有三條軍艦,有咁多軍人,很多軍人亦有家,一人咪分得兩罐至三罐,用走私來大造文章,還好我不是人頭豬腦,
大家其實都看過老尾海軍去人地個國家一上岸,就去夜場花天走地去漂妓,解放軍沒有什麼不良行為守規矩就OK.

中國國產航母並沒有去澳洲,君莔 凸.

引用:
原帖由 KZRTO 於 2019-6-8 07:47 PM 發表
中國國產航母並沒有去澳洲,君莔 凸.
傻仔講緊軍備功能呀。 中國核彈夠冇殺個人啦,咁係咪中國核彈冇殺人功能呀。

靠岸不補給奶粉 難道要買幾支袋鼠 充飢?樓主智障!!拉低香港人智商!

大陸冇奶粉咩?呢啲基本野洗鬼去外國買?作新聞都專業少少啦

多謝高人澄清,原來奸邪妖獸又再借提發揮,亂造文章。

我真係唔明,點解要比錢外國企業賺
中國人應該用國貨,中國大把奶粉,身為國家軍人都唔支持自己國家。

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-8 08:04 PM 發表

傻仔講緊軍備功能呀。 中國核彈夠冇殺個人啦,咁係咪中國核彈冇殺人功能呀。
中國軍備沒有走私奶粉功能

引用:
原帖由 KZRTO 於 2019-6-8 09:01 PM 發表

中國軍備沒有走私奶粉功能
証據確鑿都仲可以否認?  奶粉係補給品,俾船上服役緊既BB用?

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2019-6-8 08:11 PM 發表
靠岸不補給奶粉 難道要買幾支袋鼠 充飢?樓主智障!!拉低香港人智商!
補給品? 船上有幾多個BB服役緊?

引用:
原帖由 funbull9394 於 2019-6-8 09:05 PM 發表

補給品? 船上有幾多個BB服役緊?
奶粉沒有成人的?智障!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2019-6-8 09:11 PM 發表

奶粉沒有成人的?智障!
你睇清楚報導講既係咪成人奶粉先啦,衝出黎7!

引用:
原帖由 油站強勁的核心 於 2019-6-8 09:11 PM 發表

奶粉沒有成人的?智障!
居然有白痴認為aptamil 4係成人奶粉...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]